Actualitate

Secretarul general al Alianței Pentru Patrie, Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE: „Ăştia ne condamnă să mâncăm gândaci şi carne sintetică” – VIDEO

Publicat: 12 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Secretarul general al Alianței Pentru Patrie Codrin Ștefănescu la BZI LIVE Ăştia ne condamnă să mâncăm gândaci şi carne sintetică - VIDEO
Discuții controversate cu Codrin Ștefănescu la BZI LIVE

Astăzi, 12 iulie 2022, a fost programată o nouă ediție BZI LIVE interesantă pentru toți românii. Codrin Ștefănescu, secretarul general al Alianței Pentru Patrie, a discutat în studio despre tragediile din țara noastră și deciziile luate de clasa politică actuală.

Reprezentantul APP susține că în curând vom ajunge să mâncăm carne sintetică, gândaci și alte produse din diverse substanțe toxice.

Ce spune Codrin Ștefănescu despre situația actuală din România

Incisivul și cunoscutul Codrin Ștefănescu a transmis că românii nu vor avea parte de lucruri bune dacă nu vor ieși la vot, iar clasa politică actuala nu va fi schimbată. Mai mult decât atât, prețurile vor crește enorm de mult și vom fi obligați să consumăm carne sintetică și chiar gândaci.

„Unde sunt cele 55 miliarde împrumutate, banii cheltuiţi pe izolete şi vaccinuri care au fost aruncate la gunoi? Sunt multe sondaje otrăvite, dar românii nu gândesc asta. Realitatea de care sunt desprinşi total arată o față urâtă a României şi nişte frustrări din partea poporului care a depăşit pragul absolut. Am citit comentarii, faţă de ce prezentăm noi, oamenii ridică alte mii de probleme. Cum să profite Guvernul şi să modifice codul fiscal în timp ce oamenii sunt în vacanţă sau la muncă? Mai au să ne pună taxa pe aer, dar va fi taxa pe ecologizare. Ne va raţionaliza apă, nu vei mai putea să-ţi uzi grădină şi florile. Femeile de la coafor nu vor mai putea să se spele de două ori. Vor să pună raţie pe apă folosită în casă. Oricum în Bucureşti și Timişoara nu este apa caldă. Vor să pună raţie pe alimente de bază, asta este gândul viitor. Nu vei mai avea voie să creşti animale de casă, totul trebuie să congelat şi să vină din export. Copiii noştri vor mânca carne sintetică și gândaci. Guvernul României susţine prin legi aceste aberaţii”, a transmis secretarul general al APP, Codrin Ștefănescu, în exclusivitate pentru BZI LIVE.

Secretarul general al APP a adus în discuție anul 2024, moment în care vor avea loc alegerile parlamentare, locale și prezidențiale. De asemenea, Codrin Ștefănescu se arată îngrijorat de viața cetățenilor români pentru următorii 2 ani.

„Amorţeala va dura până când românul nu va mai avea ce face. Va mai dura 2 ani de zile. Mai sunt câţiva care spun adevărul în faţă, chiar dacă este cinic. Noi dacă mai rezistăm 2 ani cu ei şi nu o să avem ce face, suntem eroi. Dar în 2024 dacă nu se schimbă lucrurile şi nu ies la vot, situaţia va fi gravă. Români trebuie să acceptaţi românii adevăraţi care recunosc, patrioţi. Imaginea noastră până în 2000 a fost una bună.

Speranţă pentru 2024 există, patrioţii vor recupera ţară din mâna ticăloşilor. Dar cum vor mai rezista românii încă 2 ani? Mugur Isărescu spune că va veni o creştere de inflaţie până în decembrie. Astăzi avem între 22 – 23 în plus la gaz la iarnă. Dacă continuă să crească se va depăşi 30 la sută iarna asta. Problema este că ce putem face noi până peste 2 ani ca ăştia ne îngroapă pe toţi. Tot ce fac ăştia este împotriva vieţii, nu doar împotriva românilor. România poate fi grânarul Europei, cum a fost înainte, și locul 2 la legume şi fructe după Franţa. Noi nu am importat niciodată pepeni, dar anul trecut marfa din ţara noastră a fost aruncată şi restul au fost aduşi din Egipt şi alte ţări”, a conchis Codrin Ștefănescu.

 

Comentarii
Adauga un comentariu