Culinar

Secrete pentru a găti cel mai bun piept de pui

Publicat: 18 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Secrete pentru a găti cel mai bun piept de pui

Să găteşti piept de pui nu e chiar atât de simplu precum ai crede. Sunt câteva modalităţi simple care te pot ajuta să obţii un preparat delicios, ”neaţos”.
Recomandat chiar şi persoanelor care vor să slăbească, pieptul de pui este delicis şi poate fi preparat cu uşurinţă. Trebuie să ţii cont de câteva sfaturi.

Spre exemplu, pentru a obţine un piept de pui savuros este recomandat să-l marinezi cu nişte condimente asiatice, iar apoi să-l pui pe grătar. Îl poţi servi cu mango tocat, ceapă verde, ardei iute verde şi suc de lime.

O altă reţetă pe care o poţi încerca este să maerinezi pieptul de pui în ulei de susan, ardei iuţi roşii, coriandru, dar şi usturoi şi sos de peşte ori coajă rasă de lime. La fel, pune-l pe grătar şi serveşte-l cu sos de chlli dulce.

Puiul delicios poate fi obţinut şi dacă îl vei unge cu boia de ardei iute şi ulei de măsline. Alege să-l laşi un pic la marinat, iar apoi frige-l pe grătar şi taie-l felii. Serveştel cu fâşii subţiri de ceapă roşie, coajă de lime, măsline negre şi pătrunjel.

Adauga un comentariu