Stiri si curiozitati

Secretele iubitei lui Dani Otil

Publicat: 24 ian. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Secretele iubitei lui Dani Otil
3

Trage zilnic la sala de sport, nu vrea sa auda de diete si ii place mancarea gustoasa. E vorba de femeia cu care Dani Otil se iubeste de cateva saptamani. Gabriela Prisacariu este o superba blondina cu ochi albastri, de 26 de ani si 1,80 m inaltime. De unde si-a atras porecla de „Miss Fundulet” si care sunt secretele trupului ei fara cusur a dezvaluit chiar ea, pentru Click!.

Formeaza cel mai nou cuplu din showbiz, le sta bine cand apar impreuna imbracati in haine sport, dar, cu siguranta, i-ar prinde si mai bine hainele de miri. Nu stim daca Dani Otil (38 de ani) si Gabriela Prisacariu (26 de ani), iubita lui mai tanara cu 12 ani, au ganduri atat de inalte, dar ar putea fi nunta anului 2019. Lumea showbizului a explodat cand povestea lor de dragoste a fost devoalata.

Indragostiti ca doi porumbei, si-au dat de gol relatia cand au postat fotografii din vacanta lor in Peru, la inceput de an. Pe Dani Otil il stie toata tara, iar Gabriela nu e nici ea vreo anonima.

Frumoasa blondina, absolventa de Drept, profeseaza in lumea modei si a devenit cunoscuta dupa ce a castigat in 2015 concursul „Supermodels by Catalin Botezatu” (Kanal D). Are un trup fara cusur, umeri drepti, picioare lungi si un fund bombat de brazilianca, pentru care alte femei trebuie sa recurga la operatii.

Fata singura la parinti, rasfatata de mama cu mancare gatita in casa, a vorbit despre sport, alimentatie si un mod de viata sanatos, scrie click.ro.

„Am niste gene foarte bune, le mostenesc de la mama mea, asa ca sa nu va mai intrebati de ce mi se spune «Miss Fundulet». Cu greutatea nu am avut niciodata probleme, nu mananc produse fast food, ci doar ce gateste mama mea: sarmale, ciorbite, clatite, cozonaci, placinte si multe altele. Sunt singura la parinti si ma rasfata mama. Nu practic sporturi de performanta. In liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivata de rezultate, dupa primele patratele de pe abdomen. Ma antrenez cu greutati, alergare, fac abdomene, brate, fesieri si nu am antrenor. Imi place sa ma antrenez singura, pentru ca imi cunosc bine corpul si stiu ce parti sa lucrez. Petrec cam o ora si jumatate la sala si incerc sa ajung zilnic”, a declarat Gabriela Prisacariu pentru Click!.

Tanara nu pierde vremea la masaj si la alte tratamente „minune” si nici nu are cantar acasa. „Nu ma cantaresc pentru ca imi dau seama dupa pantaloni daca m-am ingrasat. Cred ca am vreo 58 de kilograme si inaltimea de 1,80 m”, a mai adaugat iubita lui Dani Otil, pentru Click!.

Adauga un comentariu