Titlurile zilei

Secretul din spatele unei sinucideri de neînțeles. Tânărul însoțitor de zbor, mort la doar 24 de ani, trecea printr-o perioadă dificilă. Nu a lasat niciun bilet de adio

Publicat: 04 iul. 2020
Tânărul a fost găsit decedat aproape de casă, iar toate indiciile duc către o sinucidere
Secretul din spatele unei sinucideri de neînțeles a tânărului însoțitor de zbor iese la iveală

Tânărul însoțitor de zbor dat dispărut în urmă cu câteva ore a fost găsit decedat. Trecea printr-o perioadă dificilă, însă în spatele sinuciderii ar exista câteva aspecte. Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul nu a mai fost la serviciu din cauza pandemiei, iar recent între el și iubită ar fi apărut câteva probleme

Tânărul însoțitor de zbor dat dispărut în urmă cu câteva zile a fost găsit decedat. Robert Ștefan Cepăreanu avea 24 de ani și toată viața în față. Ceva însă s-a întâmplat în mintea și în sufletul lui și a recurs la un gest de neînțeles pentru mulți dintre noi. Totuși, în spatele sinuciderii există câteva aspecte care ar fi putut juca un rol important. În urmă cu câteva zile, tânărul avea să fie dat dispărut chiar de catre mama sa. A plecat din casă îmbrăcat sumar, fără să dea prea multe explicații. Chiar dacă în ultima perioadă tânărul se comporta puțin altfel, nimeni nu credea că ar putea recurge la un gest extrem.

Ce l-a trimis pe tânărul însoțitor de zbor către sinucidere

Robert Ștefan lucra ca însoțitor de zbor și avea o carieră frumoasă. Apropiații săi au spus că era extrem de pasionat de tot ce înseamnă zbor, de aceea a ales și o asemenea carieră. În perioada pandemiei, zborurile au fost diminuate, iar asta l-a făcut pe tânăr să intre într-o ușoară depresie. Mai mult decât atât, tânărul ar fi avut și ceva probleme sentimentale, asta susțin surse din cadrul anchetei. Toate aceste aspecte l-ar fi trimis pe tânăr către moarte. După ce familia sa a semnalat dispariția, oamenii legii au făcut verificări. Nu avea prea multe indicii, iar telefonul tânărului era închis. Astfel, nu a putut fi localizat.

Robert Ștefan Cepăreanu a fost găsit mort aproape de casa în care locuia

Tânărul locuia în zona Țicău. De acolo, oamenii legii au început să facă verificări. Au fost analizate imagini de pe camerele de supraveghere, iar în urma probelor adunate, s-a stabilit că tânărul s-ar putea afla în imediata apropiere a locuinței sale. Ieri, polițiștii împreună cu pompierii și jandarmii au plecat în căutarea tânărului. La un moment dat, după prânz, cei care au plecat în căutare au fost anunțați de un văcar că a observat un bărbat spânzurat. Atunci polițiștii au mers la locul indicat și au descoperit trupul neînsuflețit al tânărului. Un echipaj medical ajuns în zonă a declarat decesul tânărului.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML)

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal.

„Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Acum, familia lui Robert Ștefan Cepăreanu se pregătește pentru înmormântare.

Luna trecută, un alt bărbat și-a pus capăt zilelor la Iași

Luna trecută, un alt bărbat și-a pus capăt zilelor la „Socola”. Bărbatul în vârstă de 40 de ani era internat la pavilionul 1 și și-a curmat zilele cu un ciob de sticlă. Acesta venise de la baie și a pus un pat în ușă pentru a bloca orice intrare a personalului angajat la Institut. Acesta făcuse rost de un ochi de geam și pusese un prosop peste el. Pacientul abia fusese adus de la baie și le-a spus celor care se ocupau de îngrijirea lui că dorește să se odihnească. Concret, bărbatul s-a folosit de ciobul de sticlă pentru a-și taia gâtul.

Comentarii
  • E vorba si de job…una e sa vii la munca doar așteptând ziua de salariu si alta de placere…era extrem de pasionat de ce făcea,iar in perioada asta nu angajează nimeni in domeniul lui.

  • Robert era un baiat extrem de inteligent (IQ 125), iar motivul pentru care a ales sa faca acest gest extrem a fost disperarea, nuprostia. Prosti si aroganti sunteti voi cei care comentati aiurea, fara sa stiti absolut nimic despre el; se vede si dupa cum scrieti!
    Sa va fie rusine!!
    Robert, te vom tine minte asa cum ai fost: vesel, inteligent, sufletist, dar foarte sensibil. Si asta te-a facut sa aluneci..

Adauga un comentariu