Cancan

Secretul lui Adrian Mutu, dezvăluit de Sandra, soția lui. Se pare că Briliantul chiar se pricepe la asta

Publicat: 11 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Secretul lui Adrian Mutu dezvăluit de Sandra soția lui. Se pare că Briliantul chiar se pricepe la asta
Adrian Mutu a dezvăluit recent de ce au eșuat primele sale mariaje și cu ce se diferențiază actuala lui parteneră de viață de celelalte foste soții

Recent, s-a aflat care este secretul lui Adrian Mutu, fostul mare jucător de fotbal și actual selecționer. Briliantul a fost dat de gol de soția lui în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, unde s-au aflat și alte detalii despre acesta. În prezent, cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții, din mariajul lor rezultând un băiat.

Adrian Mutu și Sandra s-au căsătorit în urmă cu patru ani și au împreună un băiat, Tiago, care este cel de-al patrulea copil al Briliantului. Cei doi s-au cunoscut într-un cerc restrâns de prieteni, când ea avea 18 ani, însă Mutu recunoaște că a remarcat-o pe când Sandra avea doar 16-17 ani. Când ei s-au cunoscut, Briliantul tocmai divorțase de cea de-a doua soție, Consuelo Matos, și trecea printr-o perioada dificilă. Când au aflat că vor deveni părinți, cei doi au fost extrem de fericiți.

Sandra a dezvăluit secretul lui Adrian Mutu

Recent, Adrian Mutu a fost invitat în podcastul lui Măruță, unde a vorbit despre fostele sale relații. Aici, Sandra, soția lui, a avut și ea o intervenție ocazie cu care a dezvăluit un secret despre soțul ei. Astfel, se pare că Adrian Mutu are o pasiunea mai puțin cunoscută, și anume gătitul. Și se pare că acest hobby al său se activează mai ales când Briliantul este supărat. Adrian Mutu a făcut odată nu mai puțin de cinci feluri de mâncare, după ce a pierdut un meci.

Eu gătesc. Am gătit o dată cinci feluri de mâncare, că am pierdut un meci”, a spus Mutu.

Sandra, soția lui Adrian Mutu, a fost sunată de Cătălin Măruță, și a confirmat pasiunea de a găti a soțului ei:

E cel mai bun bucătar și un soț foarte bun. Face o ciorbă de perișoare extraordinară”, a dezvăluit Sandra.

Ce spune Adrian Mutu despre ceilalți copii ai săi

Fortul mare fotbalist a vorbit în podcast și despre căsătoria cu actrița Alexandra Dinu, dar și despre relația pe care o are cu fiul cel mare, Mario Mutu, acum în vârstă de 19 ani.

Eu și Alexandra Dinu ne-am căsătorit relativ repede. Mi-a luat un interviu, a fost o relație scurtă, cred ca a ținut trei ani, din care a iesit acest minunat băiat al meu. Am lipsit mult timp din viața lui Mario”, mărturisește Adrian Mutu.

Cât despre cele două fiice pe care le are cu cea de-a doua soție, Consuelo, selecționerul a dezvăluit că este foarte mândru de ele. Briliantul a precizat că petrece timp de două ori pe an cu Adriana și Maya Mutu.

Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Republica Dominicană. Una are 13 ani, iar cealată 15”, a mai spus selecționerul.

În altă ordine de idei, odată ce secretul lui Adrian Mutu, cu privire la pasiunea pentru gătit, a fost dezvăluit, fanii îl vor privi cu alți ochi de-acum înainte.

Adauga un comentariu