Eveniment-Social

Ședință de Consiliu Local cu zeci de proiecte. Discuții aprinse printre aleșii Iașului

Publicat: 28 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ședință de Consiliu Local cu zeci de proiecte. Discuții aprinse printre aleșii Iașului

Plenul Consiliului Local al municipiului Iași se va reuni în cursul acestei săptămâni într-o nouă ședință ordinară a instituției. Pe ordinea de zi a ședinței de joi, 31 octombrie, ora 13:00, vor figura câteva zeci de proiecte de hotărâre. Aleșii locali au fost convocați pentru a discuta peste 40 de proiecte de hotărâre, în cadrul acestei ședințe ordinare a plenului Consiliului Local. Astfel, consilierii locali vor discuta, printre altele, despre acordarea titlului de cetățean de onoare academicianului Teodor Dima. Consilierii vor mai analiza și un proiect de hotărâre legat de redistribuirea excedentului municipiului înregistrat la finalul anului trecut. În plus, aleșii municipiului vor mai analiza și un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului unor instituții subordonate ale Primăriei. Pe ordinea de zi a ședinței de plen va mai figura un proiect de hotărâre privind reabilitarea unor pavilioane de la Spitalul de Recuperare, dar și demararea unor investiții în infrastructura rutieră.

„Consilierii locali vor discuta un proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri administrative cu privire la unele spații aflate în proprietatea sau administrarea municipiului Iași. În plus, consilierii vor mai avea în mape și un proiect privind aprobarea solicitărilor locative propuse de comisia socială. În cadrul ședinței vor mai avea loc discuții privind unele proiecte ce țin de inventarul public al municipiului”, au arătat reprezentanții municipalității ieșene.

În cadrul ședinței, aleșii locali vor discuta și despre aprobarea unor proiecte de planuri urbanistice zonale. De asemenea, pe ordinea de zi vor figura și unele schimburi de teren pe care municipalitatea le are în plan, dar și alte proiecte ce țin de demararea unor investiții în oraș. Ordinea de zi a ședinței ar putea fi suplimentată și cu alte proiecte până joi, 31 octombrie

Adauga un comentariu