Local

Ședință de Consiliu Local în condiții speciale. Zeci de proiecte vor fi discutate online de aleșii Iașului. Pandemia de coronavirus ține consilierii în case

Publicat: 27 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ședință de Consiliu Local în condiții speciale. Zeci de proiecte vor fi discutate online de aleșii Iașului. Pandemia de coronavirus ține consilierii în case

La finalul acestei luni ar urma să se desfășoare o nouă ședință ordinară a plenului Consiliului Local Iași. Ședința va avea loc pe 31 martie, de la ora 10:00, și se va ține în condiții speciale. Din cauza pandemiei de COVID-19, ședința plenului Consiliului Local Iași se va ține de la distanță, consilierii urmând a discuta online proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Aleșii municipiului vor discuta, printre altele, despre adoptarea bugetelor unor instituții subordonate. De asemenea, consilierii vor mai discuta și despre modificarea regulamentului care stă la baza funcționării Clubului Sportiv Municipal Iași 2020, dar și avizarea unui proiect derulat la Spitalul de Recuperare din municipiu.

„Consilierii locali vor discuta un proiect privind aprobarea documentației tehnice și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul legat de sala de festivități de la Colegiul «Mihai Eminescu», dar și interzicerea unor mijloace de publicitate pe raza orașului. Totodată, pe ordinea de zi vor figura și unele rectificări bugetare”, au menționat reprezentanții municipalității ieșene.

Pe ordinea de zi a ședinței de plen va figura și un proiect ce ține de stabilirea zonei de versanți supusă alunecărilor de teren și a măsurilor ce trebuie luate în vederea consolidării și protejării acestora. Ședința de Consiliu Local se va ține online pe o platformă informatică, securizată, gestionată prin sistemul Cisco, care permite teleconferințe într-un număr nelimitat. Poți urmări online din afara sistemului, nu poți intra. Ceea ce nu-ți oferă celelalte platforme, gratuite sau cu mare risc.

Adauga un comentariu