Eveniment-Social

Ședință intensă la CJ Iași. Zeci de proiecte pe ordinea de zi

Publicat: 18 oct. 2019

Plenul Consiliului Județean Iași se va reuni în cursul săptămânii viitoare într-o nouă ședință ordinară a instituției. Pe ordinea de zi a ședinței din 23 octombrie vor figura câteva zeci de proiecte de hotărâre. Aleșii județului Iași vor discuta despre o serie de rectificări bugetare, dar și despre aprobarea cotizațiilor instituției în unele foruri din care face parte. Pe ordinea de zi a ședinței va mai figura un proiect de hotărâre privind cheltuielile de catering pentru hrana elevilor de la Liceului Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iași. Un proiect asemănător vizeză și Școala Profesională Specială „Trinitas” Târgu Frumos, Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu” Iași, dar și Școala Gimnazială Specială Pașcani.

Zeci de proiecte pe ordinea de zi

„Consilierii județeni vor discuta un proiect privind aprobarea planului de menținere a calității aerului în județul Iași, pe perioada 2019-2023. Consilierii vor mai discuta un proiect privind aprobarea unui credit de angajament pentru anul 2020 în vederea realizării serviciilor de proiectare pentru un proiect transfrontalier cu raionul Leova. Pe ordinea de zi va figura și un proiect privind un acord de cooperare între Consiliul Județean și Opera Națională Română Iași. Este vorba despre organizarea în parteneriat a Galei Operelor Naționale, ediția a VI-a, în perioada 9-10 noiembrie 2019, la Sala Mare a Teatrului Național Iași și alocarea sumei de 40.000 de lei în acest sens”, au menționat reprezentanții CJ Iași.

Pe ordinea de zi va figura un alt proiect legat de constituirea comisiei de evaluare a indicatorilor de performanță pentru Consiliul de Administrație al R.A. Aeroportul Iași. „Aleșii județului vor mai discuta și despre darea în administrarea Inspectoratului General de Aviație a suprafeței de 400 mp teren din incinta Aeroportului Internațional Iași. În plus, pe ordinea de zi va fi și un acord cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Iași pentru realizarea în parteneriat a Galei Laureaților Sportului Ieșean, în perioada decembrie 2019-29 februarie 2020”, au mai arătat cei de la CJ Iași.loading...

Adauga un comentariu