Local

Şedinţă PSD Iaşi cu autobuze în poartă şi pază de poliţie în comuna Golăești. Totul la ordinul lui Maricel Popa -FOTO, VIDEO

Publicat: 17 sept. 2020
Doua autobuze PSD au participat la o ședintă in localitatea Golăiești

Scene incredibile în comună ieşeana Golaesti. Maricel Popa, liderul PSD Iaşi şi încă şeful CJ Iaşi, a organizat o şedinţă de partid în comuna Golăieşti în curtea Centrului de Informare Turistică din localitate. Pentru a nu fi  deranjată şedinţa, Popa a dispus ca două autobuze să fie puse în fără ca să nu poată nimeni fotografia întâlnirea cu organizaţia locală PSD. Ședința a fost organizată la ora 17.00.

În plus, se pare că locul a fost păzit de poliţie, ceea ce este foarte grav. Practic, şeful CJ şi-a asumat o calitate pe care nu o are, aceea de a fi păzit de forţele de ordine. Totul s-a făcut cu largul concurs al fostului primar Mihai Bizdiga, cel care şi-a pierdut mandatul recent după ce a fost condamnat pentru fraudă cu fonduri europene. Culmea, acesta continuă să controleze şi acum comună respectivă, fiind unul din oamenii de încredere pe care-i are Maricel Popa.

Maricel Popa a ajuns extrem de jos în sondaje şi cauta să-şi crească capitalul electoral prin orice mijloace.
Acesta nu se afla la prima abatere de acest gen, lucru care trebuie sancţionat atât de Biroul Electoral Judeţean, cât şi de organele de anchetă. Firma care a pus la dispoziție mijloacele de transport, în speță, autobuzele, este SC RANDUNICA SRL.

PSD Iaşi distribuie alimente în campania electorală în comuna Ţibana

Scene de o meschinărie fără precedent în localitatea ieşeana Ţibana, făcute de oamenii PSD Iaşi. Primarul Gheorghe Rotaru, alături de viceprimarul comunei, Neculai Lețcanu, s-au apucat să distribuie în satul Domniţa alimente oamenilor, în plină campanie pentru alegerile locale 2020.

Aceștia au luat un camion și au distribuit alimentele trimise prin Uniunea Europeană pentru persoanele defavorizate, prin sat. Doar ca PSD din Țibana nu s-a mulțumit doar să dea alimente drept mită electorală în plină campanie pentru alegerile locale 2020. Aceștia au ajuns să-și facă și campanie în numele părintelui Dan Damaschin. Figura părintelui este binecunoscută atât în Iași cât și în alte județe din țară pentru actele de caritate pe care le face. Părintele a distribuit produse în Țibana pentru mai multe familii nevoiașe prin voluntarii săi.

Alimentele de la UE date în campania electorală. Numele părintelui Damaschin folosit de Primăria Țibana

Numai că cei din primărie au luat caimacul și au ajuns să se folosească de acest lucru pentru capital electoral. După cum se vede și în filmulețul video, viceprimarul din Țibana, ajutat de alte persoane, distribuie sacii de la UE și susține că totul s-a făcut cu sprijinul părintelui.
„Ce face viceprimarul în mașină înseamnă meschinărie. Voluntarii noștri au dat acolo produse pentru unele familii nevoiașe. Noi nu ne asociem cu nici un partid. Ce caută o autoritate publică în campania electorală? Este cinism.”, a precizat părintele Dan Damaschin. Citește toată știrea aici

Notă: Întreaga scenă a fost filmată de un cetățean. Pe imagini se pot vede autocarele PSD.

Comentarii
  • Dan Sale este un controversat afacerist al firmei de transport SC Rindunica. Impreuna cu pușlamaua de nevastă-sa, Mihaela Sale au facut numai afaceri dubioase cu biletele de transport si cu acele cupiane de la pensionari!!!

  • Oare va avea cineva curajul sa sa ia de mafia transportatorilor si sa descîlceasca toate dedesubturile afacerilor necurate derulate de acesti neică-nimeni???

Adauga un comentariu