Șeful DGA Iași a fost numit, începând de astăzi, la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț! Cms. Șef Gabriel Coman: „Nu depun armele, este o provocare pentru mine” - EXCLUSIV

Șeful DGA Iași a fost numit, începând de astăzi, la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț! Cms. Șef Gabriel Coman: „Nu depun armele, este o provocare pentru mine” – EXCLUSIV

27 mai 2024, 20:26,
BZI.ro, în Local

Șeful Direcției Generale Anticorupție Iași, comisarul șef Gabriel Coman a fost numit la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț. Deocamdată, până va fi organizat un concurs, comisarul Coman va asigurat interimatul.

Reporterii BZI au obținut primele reacții după această numire. Comisarul Coman a precizat că această numire este cea mai mare provocare din cariera sa.

„Este o funcție mai mare, este o provocare în cariera mea. A fost o propunere din partea IGPR și a MAI pe care am acceptat-o și pe care o consider o împlinire a carierei mele de 30 de ani de muncă. Am venit să mă alături echipei de aici. Propunerea asta am primit-o acum trei săptămâni, iar săptămâna trecută mi s-a solicitat să mă prezint la post începând cu data de astăzi. Astăzi a fost prima mea zi la IPJ Neamț. Am fost primit cu căldură, dar lucrurile le voi vedea pe parcurs, am găsit o echipă cu care se poate lucra”, a declarat comisarul șef Gabriel Coman.

Cms. Șef Gabriel Coman: „La vârsta mea de peste 50 de ani, alți colegi de-ai mei sunt pensionați de zece ani”

Noul șef al IPJ Neamț a precizat că trebuie să-și caute chirie pentru a fi tot timpul aproape de birou.

„Deocamdată voi sta în chirie. Trebuie să mă instalez, este greu de făcut naveta, nu se poate așa ceva. Aici sunt mai multe probleme operative decât la DGA, deci aici trebuie să fiu aproape sau chiar în incinta IPJ-ului. La DGA Iași am lăsat în urmă un colectiv închegat, îmi pare rău după colegi, dar trebuie să privesc înainte și să privesc această împuternicire ca o realizare. Plec cu conștiința împăcată că am făcut tot ce s-a putut ca structura aceasta să aibă rezultate. Pentru mine este o provocare să fiu la conducerea IPJ Neamț. Nu depun armele, consider că am suficientă experiență și expertiză profesională, am și un pic de înțelepciune la vârsta mea de peste 50 de ani, alți colegi de-ai mei sunt pensionați de zece ani. Nu suport ideea de pensionar, eu consider că mai am încă mult de dat”, a mai precizat comisarul. Trebuie subliniat că la conducerea IPJ Neamț a fost pentru o vreme și comisarul șef Alexandru Spiridon, actualul adjunct al șefului IPJ Iași, Costel Gîtlan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *