Actualitate

Selly, mesaj dur pentru ministrul Educaţiei: „Doamna Anisie, nu vă e ruşine?“

Publicat: 09 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Selly mesaj dur pentru ministrul Educaţiei Doamna Anisie nu vă e ruşine
Florin Călinescu a ironizat-o pe Monica Anisie

Vloggerul Selly i-a transmis un mesaj dur ministrului Educației, Monica Anisie, după ce aceasta a refuzat pentru a doua oară întâlnirea cu el.

După ce a confirmat că va participa la dezbaterea cu Andrei Șelaru, cunoscut drept vloggerul Selly, vineri la ora 15:00, ministrul Educaţiei s-a răzgândit. Invocând creşterea numărului de cazuri de coronavirus, Monica Anisie a transmis că va trimite în locul ei un secretar de stat.

Dezbaterea urma să fie transmisă în direct pe canalul de Youtube al lui Selly, care are peste 2,8 milioane de abonaţi.

În replică, Selly s-a arătat deranjat de reacţia ministrului care evită pentru a doua oară o dezbatere directă cu el, pe tema reformei educaţiei în România. Situaia este ciudată, mai ales că Monica Anisie confirmase participarea chiar joi dimineaţă, pentru ca apoi, până pe seară, să se sucească din nou.

„După ce ieri, ministrul Monica Anisie a confirmat că vrea să participe la o dezbatere cu mine, ba chiar a zis că e încântată să ia parte la o astfel de dezbatere, astăzi s-a răzgândit. Nu vă e, doamnă, așa, un pic rușine să ne anunțați că veniți și apoi să ne lăsați baltă? Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniți cu un puști de 19 ani? Am eu față de prost să vă cred că motivul real pentru care nu mai veniți e COVID-ul? Dacă ăsta e motivul de ce nu facem dezbatere online, eu de aici, de la mine de acasă, dvs. de la Minister… nu trebuie să ne vedem“, a spus Selly în vlogul postat pe YouTube.

Selyy, întrebare pentru Monica Anisie: „Asta face un lider?!“

Vloggerul îi bate obrazul Monicăi Anisie, pe care o întreabă retoric dacă așa se comport un lider.

„Și dacă într-adevăr e un risc ridicat, de ce vă trimiteți secretarul de stat? Adică secretarul de stat să ia COVID-ul, iar dvs. să fiți în siguranță?! Asta face un lider, asta înseamnă grija față de angajații dvs?!”, a mai spus Selly în vlogul postat pe YouTube.

Tânărul vlogger anunţă că nu va da înapoi şi, aşa cum a promis, vineri la ora 15:00 îşi aşteaptă publicul pe canalul său de Youtube pentru o dezbatere pe tema educaţiei din România. Numai că în locul ministrului Anisie, va fi un fotoliu gol. Iar în caz că se răzgândeşte din nou, este bine venită, a mai transmis Selly.

Invitat într-o emisiune TV, Selly a expus câteva din temele pe care le-ar fi abordat în dezbaterea cu ministrul Educaţiei, dacă ar fi avut loc. Printre acesta se află şi modului în care se devine profesor în România, poate cel mai important lucru ce trebuie schimbat în învăţământul nostru.

Cine este Andrei Şelaru

Originar din Craiova, vloggerul în vârstă de 19 ani şi-a început cariera pe Youtube de când era în clasa a III-a, devenind lider de opinie al generaţiei sale. Canalul său de Youtube şi-a crescut exponenţial popularitatea, după ce în 2017 a creat proiectul muzical 5GANG cu alţi patru talentaţi prieteni cunoscuţi pe net.
În decembrie 2019, popularitatea lui Andrei Şelaru a cunoscut un nou reviriment odată cu lansarea filmului 5GANG – Un altfel de Crăciun.

Adauga un comentariu