Actualitate

Semnificaţia numerelor de îngeri. Ce îți transmit cifrele pe care le vezi în mod repetat

Publicat: 30 apr. 2020
Semnificaţia numerelor de îngeri
Adeseori vedem în mod repetat aceleaşi numere pe ceas, pe maşini sau în oricare alt loc

Semnificaţia numerelor de îngeri. Uneori, se întâmplă să vedem în mod repetat aceleaşi numere pe ceas, pe maşini, adrese sau în oricare alt loc. Așadar, ce ar putea însemna asta? Ei bine, s-ar părea ca Universul încearcă să ne trimită un anumit mesaj.

Orice se întâmplă în viața noastră, se petrece cu un motiv anume. Iar pentru aceasta stau mărturie anumite semne cărora, uneori, nu le dăm atenție. Și totuși, ele revin cu obstinență, fapt ce ne pune pe gânduri, astfel că vom cântări mai bine anumite decizii din viaţa noastră. Cel mai des întâlnite astfel de semne sunt anumite numere, care ne atrag atenția prin repetitivitatea lor. Specialiștii în numerologie au dezvoltat numeroase teorii cu privire la felul în care ne influențează viața anumite numere.

Aceste semne numerice care se repetă obsesiv mai sunt cunoscute şi drept numere de îngeri. În cele ce urmează vă prezentăm un ghid de decodare a celor mai des întâlnite numere de îngeri. Care este așadar semnificaţia numerelor de îngeri și ce mesaje încearcă ele să ne transmită.

111 – Ești pe calea cea bună

Te uiți la ceas și este ora 1:11 sau 11:11? Ei bine, acesta este un semn. Atunci când ne apare în faţa ochilor acest grup  de numere, Universul încearcă să ne atragă atenţia. Aceasta poate fi o dovadă că ești pe calea cea bună. Atunci când îți apare un astfel de semn, nu te opri din ceea ce faci. Sigur vei ajunge acolo unde ți-ai propus.

222 – O persoană importantă din viața ta

Fie că e vorba de o oră, dată, număr de mașină sau adresă, această secvență numerică are legătură cu persoanele pe care le întâlnești. După cum se știe, 2 semnifică relaţia. Apariția numărului 222 poate fi un avertisment că ești pe cale să-ţi întâlneşti sufletul pereche. Sau daca l-ai întâlnit deja, poate fi vorba de o altă persoană care va juca un rol important în viaţa ta.

Semnificaţia numerelor de îngeri 333: Armonia minte – corp – suflet

Cifra 3 reprezintă trinitatea, dar și unitatea armonică minte – corp – suflet. Atenție, însă, la repetiția cifrei 3. Ea poate semnifica faptul că ești împlinit, dar poate fi și un semnal de alarmă cu privire la un dezechilibru din viaţa ta. Poate fi vorba despre faptul că ai muncit mai mult în ultima vreme şi ți-ai neglijat programul de odihnă sau chiar latura spirituală. Trebuie să acorzi importanță tuturor acestor aspecte și numai așa vei fi împlinit. Când toate lucrurile se așază pe făgașul normal vei fi în deplină armonie.

444 are legătură cu familia

Cifra 4 este specifică casei şi familiei. Totodată, în astrologie, cea de-a patra casă guvernează feminitatea. Atunci când acest număr angelic îți atrage atenția, poate fi un avertisment cu privire la o femeie importantă ce va apărea în viaţa ta. Privește cu atenție în jurul tău și fă loc la ceea ce este cu adevărat important pentru tine. De asemenea, renunță la ceea ce îți este nociv – poate fi vorba chiar și de falși prieteni.

555 – Avertisment de trezire

Atunci când îți apare secvența numerică 555, e un semn că ceva urmează să se schimbe. Cu siguranță, Universul îți transmite că acum este momentul să schimbi direcţia. Așadar, acordă atenție deosebită detaliilor atunci când intervine o schimbare în viața ta. Însă nu privi schimbarea ca fiind „pozitiva” sau „negativă”, ci ia-o ca atare. Și aceasta deoarece schimbările fac parte din cursul firesc al vieţii. Important este să fii pe fază și să nu treacă schimbarea pe lângă tine.

Semnificaţia numerelor de îngeri 666 – Atenție la dezechilibre

Apariția acestui număr angelic este un semn că ești concentrat aproape exclusiv pe lumea materială. Atenție mare, deoarece această secvenţă numerică îţi transmite că există, în ceea ce te privește, un dezechilibru major. Concentrează-te în a readuce armonia între material și spiritual. Atunci când este ordine în planul spiritual, automat și nevoile tale materiale şi emoţionale vor fi satisfăcute.

777 – Ai putea fi martor la un miracol

Secvența numerică 777 are o încărcătură spirituală deosebită și ne trimite cu gândul la miracole. Începi să vezi acest număr? Ei bine, acest lucru poate însemna că te afli pe calea cea bună și că ești protejat de îngeri. Cât de curând ai putea fi martor la un miracol. Mai mult, daca așteptai sa ți se îndeplinească o dorință, aceasta se va întâmpla.

888 – Bucură-te de roadele muncii tale

Secvența numerică 888 este un semn că o fază din viaţa ta urmează va lua sfârșit și trebuie să fii pregătit. Aceasta poate însemna că închei o fază din carieră sau dintr-o relaţie. Dar trebuie să ții cont că nu este vorba de un sfârșit ci de o trecere într-o altă etapă. Așadar, acum este momentul să te bucuri de roadele muncii tale.

999 – Se încheie un capitol important din viața ta

Acest număr angelic semnifică sfârșitul a ceva. Fie că e vorba de un capitol din viața ta care se apropie de final ori poate fi un ciclu care se încheie. Atunci când vezi această secvență numerică este un semn că ai încheiat o etapă importantă din viață.

Semnificaţia numerelor de îngeri 000: Indicii

Acesta este un indiciu care îţi aminteşte că eşti una cu Dumnezeu. Așadar, trebuie să simţi înăuntrul tău prezenta iubirii Creatorului tău. De asemenea, e un semn că o situaţie a parcurs ciclul complet.

Ce sunt numerele angelice triple

Specialiștii în numerologie au constatat diverse tipare numerice prin care Universul comunică cu noi. Astfel, potrivit autoarei Doreen Virtue, un canal aparte de comunicare îl reprezintă tocmai numerele angelice triple. Acestea conțin energia și vibrația cifrei inițiale pe care o amplifică exponbențial în funcție de cifrele care-i urmează.

Numerele de îngeri triple au o importantă semnificaţie. Însă, numai atunci când realizăm ajutorul pe care ni-l oferă, ele ne pot îndruma către adevăratul scop al vieții noastre.

Adauga un comentariu