Stiri si curiozitati

Semnificaţia orelor de Anatol Basarab. Ce spune renumitul psiholog din Republica Moldova

Publicat: 13 aug. 2020
Semnificaţia orelor de Anatol Basarab
Semnificaţia orelor de Anatol Basarab

Renumitul numerolog şi psiholog din Republica Moldova, Anatol Basarab a vorbit despre semnificaţia orelor. Acesta a întocmit o hartă a timpului prin care explica semnificaţia anumitor ore. De ce se uită oamenii la ceas la și 10 minute, la două sau la și trei minute. Răspunsurile la toate acestea le puteţi găsi mai jos

Semnificaţia orelor de Anatol Basarab

Anatol Basarab a făcut o analiză a orelor şi a oferit câteva semnificaţii pentru acestea.

00:00 – În acest caz orice dorinţă ţi-ai pune se va realiza, în cazul în care aceasta coincide cu potenţialul tău energetic şi psihic. Cu toate acestea dorinţa ta trebuie să fie una realistă şi sinceră, trebuie să vină din toată inima.

Trebuie să vizualizezi în mintea ta cum această dorinţă se îndeplineşte. Tot acest proces trebuie să se desfăşoare exact până când pe ecran va apare ora 00:01. Aşa dar ai la dispoziţie exact un minut, sau poate chiar mai puţin, depinde de când ai văzut ora 00:00.

01.01 – În curând o să aflii o veste extrem de bună din partea unui bărbat cunoscut. Ai la dispoziţie un minut să treci prin minte bărbaţii cunoscuţi care crezi că ar putea să-ţi aducă vestea. În cazul în care îl nimereşti în acest timp pe acel bărbat, efectul pozitiv va fi mult mai mare. În cazul în care nu îţi trece prin minte acel bărbat, vestea te va bucura dar nu o să vezi mai departe de aceasta.

Semnificaţia orelor şi minutelor

Ce spune Anatol Basarab despre influenţa orelor şi minutelor. Cât de importante sunt acestea pentru a vedea ce îţi rezervă destinul.

01.10 – Din nefericire, dacă te-ai uitat la ceas la această oră, proiectul, planul său acţiunea în care eşti implicat, şi nu a început de mult, nu o să aibă rezultate aşteptate. Universul îţi arată că te aflii pe un drum greşit.
Ai timp să corectezi anumite greşeli şi să redresezi situaţia în cazul în care într-un minut ai reuşit să îţi dai seama unde greşeşti. Aşa îţi poţi da seama cu adevărat semnificaţia orelor.

02.02 – În curând o să primeşti o invitate pe care trebuie să o accepţi indiferent de la ceine ar veni. Chiar dacă persoana de la care vine aceasta este cineva la care nu te-ai fi aşteptat, cel mai indicat este să îi dai curs. Dacă într-un minut reuşeşti să îţi dai seama cine ar putea fi acea persoană, propunerea lui va avea un impact mult mai pozitiv şi folositor pentru tine.

02:20 – Ar trebui să îţi controlezi nervozitatea şi să nu arunci cuvinte grele. Trebuie să ai mult mai multă grijă la ce vorbeşti. Pentru tine vorba îţi este cel mai mare duşman în această perioadă. Totul o să dureze până când o să mai vezi încă odată o oră asemănătoare.

Semnificaţia orelor în iubire. Ce spune numerologul Anatol Basarab

Numerologul basarabean Anatol Basarab vine şi cu câteva precizări în legătură cu semnificaţia orelor în iubire.

03:03 – Deschide ochii, iubirea îţi bate la uşă. Faptul că eşti mult prea preocupat cu alte lucruri nu ar trebui să îţi influenţeze viaţa sentimentală. Fii atent, în cazul în care în acest minut îţi dai seama cine este persoana care te iubeşte în tăcere, lucrurile se pot concretiza. O să ştii exact cum să reacţionezi, ce să spui şi ce să faci mai departe.

03:30 – Din păcate pentru tine, dacă te-ai uitat la această oră, sentimentele tale nu vor avea un răspuns. Trebuie să te gândeşti bine dacă sentimentele pe care le investeşti în persoană de lângă tine merită. Analizează cu atenţie situaţia şi nu te lăsa pradă emoţiilor. Focul iubirii trebuie să rămână viu în inima ta.

04:04 – Căută să fii mai pozitiv, nu chiar tot ce te înconjoară este rău. Fii mai pozitiv şi nu mai interpreta orice lucru care ţi se întâmplă într-un mod negativ.

Care sunt orele fatidice

Psihologul basarabean a adus în discuţie şi semnificaţia orelor fatidice. Iată câteva dintre ele.

04:40 – Pentru tine această zi în mod clar nu este cea mai bună. Norocul te-a evitat acum câteva zile, însă alte lucruri te-au făcut să nu vezi anumite oportunităţi pe care destinul le-a scos în calea ta. Căută să te detaşezi de lucrurile negative din viaţa ta, în jurul tău există foarte multă viaţă.

05:05.- E clar, ţi s-a pus gând rău. Oamenii care te înconjoară joacă necinstit împotriva ta. Nu ar fi exclus ca tu să fii scos ţap ispăşitor pentru anumite fapte ce nu îţi aparţin. Fii vigilent şi atent în jocurile în care te bagi.

05:50 – Atenţie! Păzeşte-te foc şi apă. Păzeşte-te de furie şi emoţionalitate excesivă. Ţine-ţi nervii şi emoţiile în frâu. Eşti pe cale să se întâmple ceva foarte neplăcut, dacă te crezi mare cocos, invincibil, nemuritor…

Adauga un comentariu