WoW!

Semnificație: 3 vise care prevestesc vești bune. Spălatul e unul din ele

Publicat: 21 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Semnificație 3 vise care prevestesc vești bune. Spălatul e unul din ele
Se spune că e bine dacă visezi că te speli, dar visul în care te cufunzi în mare poate anunța ghinion și probleme de sănătate

Când dormim, de multe ori visăm. Se spune că, dacă te trezeşti cu fața înspre fereastră sau ușă, o să uiţi rapid visul. Dacă însă la tine nu e valabil şi chiar îţi aduci aminte visul de astă-noapte, hai să vezi ce înseamnă. Astăzi vom vorbi despre ce semnificație au 3 vise care anunță veşti bune. Este și al tău printre ele?

Visele durează cel mult câteva secunde. Noi însă avem impresia că durează toată noaptea, pentru că sunt intense, iar timpul parcă se dilată. Unele sunt atât de obositoare, încât te trezeşti mai obosit decât te-ai băgat la somn. Spre exemplu, visul cu cai, în care mai eşti şi muşcat, cu siguranţă că te marchează. Totuşi, să ştii că sunt şi vise care prevestesc veşti bune. Dacă un cal anunţă că cineva ţi-a făcut farmece de ursită, apa poate fi semn de purificare. Află de mai jos toate detaliile.

Dacă visezi că te tunzi

Nu contează dacă te tunde cineva la coafor sau te tunzi pe tine însuţi. Important este că lungimea părului se scurtează. Acest lucru înseamnă că tai răul care te-a acaparat în ultima perioadă. Nu contează instrumentul cu care îţi tai părul. Poate fi cuţit, poate fi foarfece. Important este că te tunzi, într-o formă sau alta. Astfel, te eliberezi de ghinion, îţi faci curat în viaţă, scapi de lucrurile care te trăgeau înapoi. Cu cât te tunzi mai scurt, cu atât scapi de mai mult rău. Iată, așadar, că e bine să visezi că te tunzi.
Nu la fel de bine e dacă visezi că îţi cade părul. Acest vis, pe de altă parte, anunţa o problemă.

Dacă visezi că speli

Speli ceva, indiferent că sunt rufe sau cârpe ori perdele? Este foarte bine! Se spune că aşa speli răul care te-a marcat în ultimele săptămâni. În sfârşit scapi de ghinion. Bineînţeles, sunt persoane care spun că visul acesta arată despre tine că vrei să te afişezi cu o imagine impecabilă, ca nimeni să nu aibă ce să-ţi reproşeze.

În funcţie de dicţionarul de vise sau de tălmăcitor, dacă speli…

  • cu săpun, înseamnă că vrei să obţii ceva pe căi mai puţin cinstite;
  • cu apă de mare, te vei bucura de libertate şi de sănătate;
  • pe cap, înseamnă că vei avea o bucurie în curând;
  • o haină, te uşurezi de o povară financiară.

Dacă visezi că faci baie / duș

Are aceeaşi semnificaţie ca şi visul în care speli rufe. Din moment ce visezi că te speli pe tine însuţi, înseamnă că, în curând, va răsări soarele şi pe strada ta. Vei reuşi să pui capăt unor situaţii neplăcute şi să alungi ghinionul care ţi-a făcut atâta rău în ultima perioadă. Mai mult, îţi cureţi şi conştiinţa.

Alte semnificaţii ale visului în care faci baie sau duş:

  • laşi totul în urmă şi începi o viaţă nouă;
  • începi o nouă etapă, mai ales dacă visezi că speli şi faci curat în baie;
  • dacă faci baie fierbinte, înseamnă că vei avea nişte dispute cu neamurile;
  • dacă faci baie rece, posibil ca cineva să te vorbească de rău şi chiar să te calomnieze.

Iată, așadar, ce semnificație au cele 3 vise de mai sus care anunță vești bune.

Adauga un comentariu