BZI LIVE

LIVE VIDEO – Senatorul de Iași, președintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă într-o nouă analiză fierbinte la BZI LIVE

Publicat: 16 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 17 mai 2024, ora 11.00 (via Skype), este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de Diana Șoșoacă. Senatorul de Iași și președintele S.O.S. România va discuta despre:

1. Liderii PSD și PNL Marcel Ciolacu respectiv Nicolae Ciucă, între spectacolul grotesc electoral și demagogie!; 2. Klaus Iohannis a fost în SUA! De ce? Vom da arme Ucrainei?; 3. Președintele Xi, în Serbia și Ungaria! România nu contează pentru China!; 4. Camera Deputaților a respins legea care interzicea Serviciului Român de Informații (SRI) să aibă activitate în Presă, Justiție sau Parlament! Ce este asta?; 5. România trimite arme în Ucraina (vezi discuția despre Sistemul Patriot)? Ce înseamnă asta?; 8. Klaus Iohannis se laudă cu forța militară a țării, în SUA în timp ce noi suntem cu armata ”la pământ”!; 9. Pe surse se zvonește că Alegerile Prezidențiale ar putea fi „re-mutate” la finalul anului!; 10. Rusia a mutat arme nucleare în Belarus. New York Times (NYT) susține că a identificat unde a amplasat Rusia armele nucleare și a publicat imagini din satelit pentru susținerea afirmațiilor. Potrivit cotidianului american, depozitul de arme nucleare rusesc este situat foarte aproape de granița de nord cu Ucraina!;

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu