Titlurile zilei

Senatorul USR Marius Bodea s-a căsătorit a doua oară! Petrecere în mare secret în insula Thassos din Grecia. Naș îi este Radu Ciobanu, cel prin care combină autoturisme de lux!

Publicat: 02 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Senatorul USR Marius Bodea s-a căsătorit a doua oară Petrecere în mare secret în insula Thassos din Grecia. Naș îi este Radu Ciobanu cel prin care combină autoturisme de lux
Senatorul USR Marius Bodea va ajunge în insula Thassos, din Grecia, alături de nași și părinți, pentru petrecerea de nuntă. Parlamentarul s-a căsătorit cu Adelina Maria Rogojanu, în vârstă de 25 de ani, de loc din Brașov

Senatorul USR Marius Bodea s-a căsătorit în cel mai mare secret. Cel mai slab parlamentar al Iașului va petrece alături de soție și apropiați în insula Thassos din Grecia. Nașul senatorului este Radu Ciobanu, patronul unei firme de chimicale, un apropiat de ani buni al fostului candidat la Primăria Iași

Unul dintre demnitarii județului Iași și-a pus pirostriile. Senatorul USR Marius Bodea, în vârstă de 45 de ani, s-a cununat recent cu Adelina Maria Rogojanu, de 25 de ani, de loc din județul Brașov. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar acum au făcut pasul cel mare. Surse din mediul politic au arătat că petrecerea de nuntă ar urma să aibă loc în aceste zile, tocmai în insula grecească Thassos. Aceleași surse au arătat că Bodea nu va invita foarte multă lume, pentru că vrea să țină totul la secret. De astăzi, 2 august 2021, timp de 12 zile, cuplul, alături de nași și părinți, va petrece în Grecia. Bodea și soția sa vor sta însă câteva zile în Bulgaria, după care vor ajunge în Grecia. Fostul candidat la Primăria municipiului Iași este la a doua căsătorie și are un băiat de 19 ani.

Adelina Maria Rogojanu este fiica unui afacerist din Brașov

Unul din cei mai slabi demnitari din județul Iași s-a căsătorit în cel mai mare secret cu Adelina Maria Rogojanu, în vârstă de 25 de ani. Cei doi au decis apoi ca petrecerea de nuntă să aibă loc în insula grecească Thassos. Adelina Maria Rogojanu este de loc din județul Brașov, fiica unui afacerist din zona respectivă. Bodea și Adelina Maria Rogojanu au și un copil împreună. După ce s-a cunoscut cu Bodea, tânăra a ajuns la Iași, unde a urmat cursurile Facultății de Drept, lucrând la Institutul Notarial din Roman. Adelina apare și în declarația de avere a parlamentarului. Marius Bodea și-a trecut sume de bani și pe fiul din prima căsătorie, dar și pe actuala sa parteneră de viață. Astfel, Adelina Maria Rogojanu are de recuperat de la Marius Bodea o sumă de 17.500 de lei, cât apare în declarația respectivă de avere.

Socrul lui Marius Bodea deține firma de transport Sancat Trans din localitatea Prejmer

Marius Bodea și-a ținut nunta la secret. Invitați vor fi doar părinții cuplului și nașii de cununie. Socrul lui Bodea este Săndel Rogojanu, cel care deține firma Sancat Trans din localitatea Prejmer, firmă care se ocupă cu transporturi interne și internaționale. Naș de cununie al cuplului este Radu Gabriel Ciobanu. Acesta este patronul Chemical Company, o societate cu sediul în zona bulevardului Chimiei. Firma a fost implicată în mai multe scandaluri, unul intrând chiar în atenția Consiliului Local Iași. Firma lui Ciobanu a produs o serie de chimicale care au poluat zona, spre nemulțumirea celor care locuiesc la blocurile din apropiere. Cazul a intrat în atenția autorității ieșene după reclamațiile locuitorilor din zonă.

Nașul și finul au devenit samsari de autoturisme

Radu Gabriel Ciobanu și Marius Bodea au ajuns să fie și parteneri în „afaceri” cu autoturisme de lux. Astfel, în 14 ianuarie 2016, firma Chemical Company SA a achiziționat un autoturism marca Mercedes Benz cu suma de 106.900 lei, taman de la Marius Bodea. Practic, autoturismul Mercedes, fabricat în anul 2002, era vândut de Marius Bodea către firma Chemical Company SA pentru 23.000 euro. Prețul plătit însă de această firmă este unul uriaș, ținând cont de faptul că, pe site-urile de specialitate, un model asemănător de Mercedes Benz se vindea cu cel mult 12.000 de euro.

Pentru Marius Bodea, combinațiile cu mașini sunt ceva firesc. An de an, acesta cumpără mașini cu un preț și le vinde apoi apropiaților cu un alt preț. Acest detaliu ar trebui să fie verificat de inspectorii Agenției Naționale de Integritate, senatorul fiind cunoscut pentru astfel de combinații cu autoturisme de lux.
Marius Bodea a fost și director la Aeroportul Iași în perioada 2012-2016. Bodea, alături de Cristian Adomniței, fostul șef al CJ Iași, și pușcăriașul Relu Fenechiu, au reușit să dea licitația pentru pista nouă, de 31 de milioane de euro, unor apropiați, lucrare care s-a lăsat cu un scandal-monstru.

Adauga un comentariu