Actualitate

Senatorul Vasile Toma: Curtea Constituțională a dat dreptate milioanelor de copii şi părinţilor acestora (P)

Publicat: 16 iul. 2020
ALT=«Senatorul Vasile Toma»
Senatorul Vasile Toma

Curtea Constituțională a dat dreptate milioanelor de copii şi părinţilor acestora. Guvernul trebuie să respecte şi să aplice decizia Parlamentului privitoare la creşterea alocaţiilor pentru copii.

Până acum, conform datelor oficiale pe care le-am primit de la Ministerul Finanţelor, nu au prevăzut NICIUN BAN pentru majorarea alocațiilor. În ciuda faptului că legea iniţială a fost adoptată de parlament şi
promulgată de preşedinte.

Dar CCR a decis că este constituțională Legea de respingere a ordonanței prin care Guvernul a încercat amânarea dublării alocaţiilor. Așadar, Guvernul este obligat să aloce resursele bugetare şi să plătească alocațiile dublate.

Senator PSD Iași, Vasile Toma

Comentarii
  • Ce știre mare, data de un Senator, te-ai învățat în parlament, mai vrei un mandat, dacă ai bani pregătiți pentru a da la partid poate mai ai șanse. Dar ca parlamentar ai cam fost în ceață, și alături de colegii tăi, a-ți reușit să aduceți partidul la un procent dezastruos. NU CREDEȚI CĂ AR TREBUI SĂ VĂ DUCEȚI ACASĂ, ÎN FRUNTE CU POPA VOSTRU ȘI TOȚI PENALI DIN PARTID?

Adauga un comentariu