Cancan

Șerban Huidu, despre Laurette. “Mulți bărbați consideră că femeia este o boarfă și că merită bătută”

Publicat: 15 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Șerban Huidu despre Laurette. Mulți bărbați consideră că femeia este o boarfă și că merită bătută
Carcotasul Serban Huidu a vorbit despre Laurrete si scandalul in care aceasta a fost implicata

Șerban Huidu a vorbit despre Laurette și incidentul în care a fost implicată. Focoasa mulatră a fost bătută într-un hotel din București. Moderatorul de la “Cronica Cârcotașilor” a ținut să îi taxeze pe cei care se bucură de trauma vedetei.

Pentru gestul făcut unii internauți i-au criticat gestul.

Ce a spus Șerban Huidu despre Laurette

Huidu crede că bărbații care au spus Laurette că merită loviturile violente încasate nu au nicio șansă la “reabilitarea” unei logici corecte. Prezentatorul TV a precizat că este șocat de atitudinea urâtă pe care au avut-o unele dintre femei la adresa mulatrei.“Mulți bărbați consideră că femeia este o boarfă și că merită bătută, că doar este panaramă.

Cu ăștia nici nu mi-aș bate capul, e clar că atât se poate, gândesc cu c#*#^, aia e capacitatea lor maximă, nu îi schimbi. Ăștia-s ăia de-și caftesc nevestele, «că știu ele ce vor face» sau care-și ard copiii cu câte o palmă pe motiv «Păi, daca nu asculta!». Nu ăștia mă șochează, ci femeile. Foarte multe consideră că «aia și-o cere», «dă-o dreaq de panaramă!», «borfette, așa meriți» etc… Femei care știu că altă femeie a fost bătută, iar ele, în loc să empatizeze cu ea, se bucură. Asta mă sperie”, a transmis prezentatorul într-un articol apărut recent pe site-ul Cronici pe bune.

Vedeta de la Prima TV a dezvăluit că își dorește că bărbații care agresează femeile să ajungă după gratii cel puțin 10 ani.

“Prostituție a existat și va exista cât e lumea. Nu spun că Laurette e prostituată, nu am niciun fel de dovezi. Dar chiar dacă ar fi fost, chiar dacă ar fi fost bătută o prostituată, cum dreaq să te bucuri de asta? Cum naiba să spui că e vina ei când o rupe în bătaie o matahală? Dragi femei, ce mama mă-sii detineți în loc de inimă? Cât despre gibonii care își încearcă puterea pumnului pe femei, mai am un singur dor: să vă văd pe toți, vreo zece ani, lângă Liviu Dragnea, să îi cântați la muzicuță și să vă dați la moaca între voi”, a mai precizat Șerban Huidu în rândurile așternute pe Internet.

Huidu a fost criticat pentru cele spuse

“Nu sunt de acord cu faptul că a fost bătută, dar îi acordați prea multă atenție de parcă ar fi cine știe ce somitate, e o simplă femeie care practică prostituția nicidecum vedetă! Câte amărâte nu au luat bătaie de la clienți sau pești și nu le-a mai mediatizat nimeni. Hai să-i plângem de milă lui Laurette” și “Săracul om, nu poate să-și mai exprime propria părere, că-i săriți toți în cap de când cu accidentul… Indiferent ce postează este imposibil să nu i se aducă aminte de ce a făcut! Ce lume rea” sunt două dintre comentariile strânse de postarea făcută pe Facebook de moderatorul de la “Cronica Cârcotașilor”.

Ce relație avea, de fapt, Laurette cu bărbatul care a agresat-o într-un hotel din Capitală

Laurette a scăpat din mâinile agresorului, după ce angajații hotelului au chemat poliția. Oamenii legii au găsit-o desfigurată pe mulatră, iar acum s-a aflat și motivul pentru care bărbatul ar fi răbufnit într-un asemenea hal.

Potrivit Impact, individul are 44 de ani și este din Brașov. Acesta le-ar fi declarat oamenilor legii că Laurette avea să-i dea 5.000 de euro, însă s-a făcut nevăzută cu banii și nu i-a mai răspuns la telefon.

Bărbatul a aflat că modelul este într-un hotel din București, așa că s-a dus peste ea. Laurette l-ar fi înjurat și l-ar fi îmbrâncit, iar acesta a reacționat și furia și-a spus cuvântul.

Șerban Hudiu a vorbit despre Laurette și incidentul în care a fost implicată. În urma celor spuse, cârcotașul a primit o serie de comentarii răutăcioase.

Adauga un comentariu