Cancan

Ce relație avea, de fapt, Laurette cu bărbatul care a agresat-o într-un hotel din Capitală

Publicat: 14 mart. 2021
laurette poza profesionala
Individul care ar fi agresat-o pe Laurette are 44 de ani și este din Brașov

Laurette a fost agresată de un bărbat într-un hotel din Capitală. Iar, acum, s-a aflat ce relație avea mulatra cu individul care a desfigurat-o.

Laurette a scăpat din mâinile agresorului, după ce angajații hotelului au chemat poliția. Oamenii legii au găsit-o desfigurată pe mulatră, iar acum s-a aflat și motivul pentru care bărbatul ar fi răbufnit într-un asemenea hal.

Potrivit Impact, individul are 44 de ani și este din Brașov. Acesta le-ar fi declarat oamenilor legii că Laurette avea să-i dea 5.000 de euro, însă s-a făcut nevăzută cu banii și nu i-a mai răspuns la telefon.

Bărbatul a aflat că modelul este într-un hotel din București, așa că s-a dus peste ea. Laurette l-ar fi înjurat și l-ar fi îmbrâncit, iar acesta a reacționat și furia și-a spus cuvântul.

Laurette s-ar fi întâlnit cu agresorul înainte

Laurette a declarat că îl știa pe individ și că acesta ar fi insistat să se întâlnească cu ea. Lucru care, de altfel, s-a și întâmplat după ce mulatra a acceptat invitațiile lui.

Vedeta nu știa, însă, ce o așteaptă. A fost la un pas de a fi violată, iar dacă poliția nu ajungea rapid în camera de hotel în care se afla, putea să fie omorâtă.

„În legătură cu agresiunea a cărei victimă am fost în urmă cu două seri, aș dori să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte: Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natură sexuală, arăt că este o minciună. În acest sens, urmează a prezenta organelor de poliție mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul că întâlnirea mea cu el nu era condiționată de plata vreunei sume de bani.

Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violențele la care am fost supusă. Mai grav decât atât este faptul că presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la poliție, ceea ce înseamnă o “scurgere de informații” din partea acestei instituții. Dacă “scurgerea de informații” ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevărul în cauză în fața opiniei publice, influențată în mod vădit de prezentarea unilaterală. Sunt convinsă că adevarul va ieși la iveală.

Aceasta este ultima comunicare publică pe care o facem în cauză, atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, până în momentul în care dosarul va fi soluționat. Le mulțumesc celor ce au încredere în mine și regret că, într-o cauză în care sunt victimă, trebuie să fiu supusă oprobriului public. Paradoxal pentru o victimă, sunt nevoită să afirm cu tărie că sunt nevinovată”, a transmis Laurette, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii
  • Ce tupeu are curva…ea ce vrea de fapt…e o chestie simplă. Prostituata s.a dus să.si vândă corpul pe 5000 …și nu a prestat cum trebuie..mai bine își luă pește…

  • Aceasta individa promovata la Capatos si Tiriac a scos din garaj o masina de lux pentru servicii sexuale prestate de catre aceasta individa care este prezentata vedeta. Valorile nu sunt prezentate pentru ca nu au reiting. Mai popor Roman pana cand stai in hibernare?

  • Cum ce relatii ?, de prestari servicii sexuale !, se stie dar nu se vorbeste pe fata faptul ca o gramada ori chiar majoritatea de asa zise vedete din massmedia sunt de fapt niste dame de companie de lux promovate apoi !, le stiti si voi pe cel putin cateva !, la asta cel mai sigur a fost vorba de neprestarea serviciilor promise pentru suma de 5000 euro !, Daniela Crudu vroia 10.000 in urma unor afaceri similare !, mai stiu cateva cel putin care acum se dau persoane serioase si respectabile dar ele al pornit la drum ca niste prostituate in lumea buna !

  • Avea să-i dea 5000 de coco. Nene, e adevarat că avea să-ți dea 5000 de coco ? Sau tu trebuiai să-i dai 5000 de coco ? Nu pușcă. Și, mă rog frumos, de unde prezenta o asemenea bonitate Laurette ? Ce … profesiune are conița ? Studii ? Loc de muncă ? Fișa postului ? Fiți siguri că dacă se arde cu tarif mare, poliția o știe. E treaba lor să știe chestiile astea. E de ajuns un agent care citește mai toată ziua ziarul în holul hotelului. Sau în mașină, cu vedere la intrarea principală. Memorează figurile și frecventa apariției lor.

  • Nu mai dati atata atentie la jigodiile aste care vin si se lauda la tv in ce lux traiesc facut pe ce….la fel si Bianca si etc

Adauga un comentariu