Cancan ultimă oră

Serena Williams, decizie radicală după ce Simona Halep i-a luat antrenorul

Publicat: 01 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Serena Williams decizie radicală după ce Simona Halep i-a luat antrenorul
Simona Halep şi Serena Williams s-au întâlnit de 12 ori, iar palmaresul este covârşitor în favoarea americancei, care are 10 victorii

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a început să colaboreze cu Simona Halep, iar acest lucru nu a fost deloc pe placul sportivei americane.

Nu cu foarte mult timp în urmă, mai precis la începutul lunii aprilie, Simona Halep anunța că are un nou antrenor, nimeni altul decât Patrick Mouratoglou, care a colaborat o perioadă lungă de timp cu Serena Williams.

Totodată, această nouă colaborare a stârnit multe controverse, asta pentru că nu ar fi fost deloc pe placul jucătoarei de tenis americane.

Serena Williams a fost extrem de deranjată de faptul că antrenorul francez a acceptat să colaboreze cu Simona Halep, iar din acest motiv, sportiva americană a ”întreruput brutal relația cu Mouratoglou”.

Firicel Tomai, fost antrenor al Simonai Halep: „A rupt comunicarea”

Firicel Tomai, fostul antrenor al Simonei Halep, a făcut o serie de declarații despre noua colaborare dintre tenismena româncă și antrenorul francez, dezvăluind că nu a crezut în această echipă, în primă fază, dat fiind faptul că Mouratoglou o antrena și pe Serena Williams.

Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat în momentul în care Serena Williams ar fi fost foarte deranjată pentru că antrenorul francez a început o colaborare cu sportiva din România, motiv pentru care relația dintre tenismena americană și Patrick Mouratoglou s-a încheiat brusc, spune Firicel Tomai, care a explicat că șansele de reușită ale Simonei Halep cu noul antrenor sunt mult mai mari.

„Eu am spus la început că au 40% șanse de reușită. Acum șansele ca acest cuplu să meargă mai departe au crescut la 60-70%. În condițiile în care Serena Williams a întrerupt brutal relația cu Mouratoglou. A rupt comunicarea.”, a spus Firicel Tomai pentru un post TV.

Mai mult decât atât, cunoscând-o pe Simona Halep foarte bine, Firicel Tomai a declarat despre aceasta că are un respect foarte mare pentru profesioniști, așa că mereu dă tot ce este mai bun pentru a deveni cea mai bună variantă a sa.

„Simona are un respect deosebit pentru cei la care ajungi greu și care costă, se lasă pe mâinile lor. Poate e involuntar. Când ea vede că la un antrenor se ajunge greu, face absolut tot ce poate ca să-l atragă în echipa ei și să lucreze cu ea.”, a mai spus Firicel Tomai.

Simona Halep a spus că nu a fost o decizie ușoară

Cât despre colaborarea cu noul antrenor, Simona Halep a declarat că nu a fost o decizie ușoară, mai ales că este nevoită acum să-și schimbe stilul de viață, însă cu toate acestea, tenismena româncă se bucură din plin de faptul că a avut această oportunitate.

„Pot să spun că nu m-am așteptat niciodată să fac acest pas, nici nu-mi dădea prin cap așa ceva. Nu am fost pro academii, pentru că nu am crezut că o să pot să fac față unui sistem foarte bine pus la punct, cu o anume oră de trezire, totul riguros, mi-a plăcut mai mult să fiu independentă, dar impactul pe care l-am avut când am intrat acolo și m-am antrenat a fost ceva wow.

Deodată am simțit că vreau să fac treaba asta. În momentul respectiv, Patrick nu era disponibil, dar am tot stat acolo și m-am antrenat cu altcineva, a fost o experiență deosebită și vibe-ul de acolo m-a ajutat că iau decizia, care nu a fost una ușoară, să schimb toată rutina și modul de viață, dar sunt foarte bucuroasă că am făcut pasul și că am avut această oportunitate”, a declarat Simona Halep.

Adauga un comentariu