National

Sfârşit tragic pentru un bărbat din Piteşti. A murit înjunghiat de o prostituată pentru că nu a plătit-o

Publicat: 23 aug. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Sfârşit tragic pentru un bărbat din Piteşti. A murit înjunghiat de o prostituată pentru că nu a plătit-o
Un bărbat a murit, după ce a fost înjunghiat de o prostituată

Înjunghiat de o prostituată. Acesta avea să fie sfârşitul unui bărbat de 56 de ani, care a ajuns la Terapie Intensivă. Bărbatul a vrut să plece din apartamentul unde întreţinuse relaţii sexuale, fără să plătească şi astfel a ajuns să fie injughiat.

Din păcate, medicii nu i-au mai putut salva viaţa, de vreme ce avea multiple plăgi injughiate, torace-abdominale şi membre.

Un bărbat a murit înjunghiat de o prostituată

Un bărbat a murit, după ce a fost înjunghiat de o prostituată. În acest sens, polițiștii au ridicat două persoane, respectiv pe tânăra în vârstă de 22 de ani și un bărbat care se pare că este peștele ei. Cei doi suspecţi sunt soț și soție și ambii l-au lovit cu cuțitul pe clientul în vârstă de 56 de ani.

Bărbatul a venit de la Curtea de Argeș la Pitești după ce și-a dat întâlnire cu tânăra. Acesta îi găsise numărul de telefon într-un anunț. Se pare că femeia avea o garsonieră închiriată special pentru activitate și acolo l-a primit pe bărbat. Astfel că după ce a întreținut relații sexuale cu el, clientul i-ar fi spus că nu vrea să plătească pentru că nu e mulțumit de serviciile prestate şi a dat să plece.

”Clientul a încercat să plece și, în scara blocului, a fost înjunghiat. L-a lovit tânăra și a apărut și un bărbat, cel despre care se bănuiește că e peștele ei” a povestit o femeie din bloc.

Atât tânăra de 22 de ani cât și soțul ei sunt acum în custodia poliției.

Un botoșănean a reclamat la 112 serviciile unei prostituate

Într-un context asemănător, amintim de un caz prezentat în edițiile trecute ale Cotidianului BZI, în care reporterii relatau cazului unui bărbat din Botoșani care a sunat la 112 pentru a reclama calitatea serviciilor unei prostituate. Acesta pare să fi fost atât de nemulțumit de prestația fetei, încât a refuzat să mai plătească prețul stabilit inițial, în caz contrar amenințând că sună la poliție.

Bărbatul abia se întorsese din străinătate, unde strânsese ceva bani. În prima noapte petrecută în țară, acesta a vrut să o petreacă după bunul plac: cameră de hotel, băutură, mâncare și două prostituate. Nu a fost deloc zgârcit când a venit vorba de propriul răsfăț, cheltuind nu mai puțin de 1.000 de euro, sumă care nu include și plata serviciilor fetelor. Având în vedere suma investită, a sperat să fie răsplătit pe măsură de cele două fete, însă a doua zi dimineață, când petrecerea s-a încheiat, a început scandalul.

Când fetele i-au cerut banii pentru serviciile oferite, acesta le-a răspuns că suma nu va fi cea promisă, ci mai puțin, din cauza faptului că una dintre ele nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Botoșăneanul a amenințat prostituata că dacă nu acceptă mai puțini bani decât suma stabilită, va suna la 112. Și fără a mai sta pe gânduri, a sunat poliția și le-a dat adresa hotelului unde erau cazați.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde i-a amendat pe ambii: bărbatul a primit o amendă de 3.000 de lei, iar femeia, 1.500 de lei pentru atragerea de persoane în locuri publice în vederea practicării raporturilor sexuale plătite.

De altfel, la Arad, un oltean fugit din carantină, a fost dat în vileag de o prostituată pe care nu a mai plătit-o.

Cu toate acestea, reiterăm faptul că un bărbat a murit înjunghiat de o prostituată, după ce a refuzat să o plătească pentru serviciile prestate.

Comentarii
  • „Cu toate acestea…”, toate articolele se termina la fel!!! Vai de capu’ tau de ” jurnalist”. Cine te a angajat ? 3 cuvinte in vocabularul tau, si nici alea nu sunt ale tale. Hahahahaah

Adauga un comentariu