Diete si regimuri

4 sfaturi pentru a reechilibra dieta si a pierde in greutate cu usurinta

Publicat: 20 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
4 sfaturi pentru a reechilibra dieta si a pierde in greutate cu usurinta
Sfaturi pentru a slabi cu usurinta

Sfaturi pentru a slabi cu usurinta. Pierderea in greutate, recastigarea energiei si starea de sanatate buna necesita uneori doar o dieta echilibrata si o activitate fizica regulata. Intr-adevar, dieta clasica de slabire este adesea sinonima cu frustrari (si prin urmare tentatii), precum si cu un efect yoyo. Pentru a pierde in greutate in mod durabil si sanatos, este important sa adopti obiceiuri alimentare sanatoase. Iata cum sa va reechilibrati dieta pentru a slabi in mod natural!

Mananca la ore fixe

Patru mese pe zi trebuie luate la ore fixe. Asa nu vei depozita grasime si iti va imbunatati digestia. Prima masa va fi un mic dejun copios si hranitor pentru a evita poftele in cursul diminetii. Dupa o noapte de odihna, organismul trebuie, de asemenea, rehidratat si bine hranit. Pentru pranz, uitati de salate verzi si mese rapide. Luati o masa pe baza de proteine ​​animale sau vegetale (peste gras, carne rosie sau alba, fasole etc), alimente amidonate si fructe si legume. Urmeaza o gustare si o cina usoara.

Sfaturi pentru a slabi cu usurinta. Alege mancarea cruda decat cea procesata

Produsele industriale ultra-procesate sunt ambalate cu grasime, sare si / sau zahar. Semipreparatele, inclusiv sucurile de fructe, nu au loc intr-o dieta echilibrata! Prin urmare, solutia consta in alimente crude si gatite in casa.

Elementele de baza ale unei alimentatii sanatoase si echilibrate

Nu poti manca sanatos daca nu stii despre ce este vorba. Asadar, nu ezitati sa solicitati ajutor unui nutritionist sau dietetician. Iata cateva principii pentru reechilibrarea regimului alimentar:

Reduceti-i portiunile.
Bea suficienta apa (1,5 pana la 2 litri pe zi)
Mananca zilnic doua fructe si trei portii de legume. Pentru produsele lactate, nu depasiti intre doua si trei portii.
Alege alimente bogate in fibre si cereale integrale
Nu va multumiti doar cu proteine ​​animale, cu atat mai putin carnea rosie
Limitati grasimile rele sau acizii grasi saturati (prajeli, produse de patiserie, mezeluri etc.) in favoarea grasimilor bune sau acizilor grasi nesaturati (seminte oleaginoase, peste gras, avocado etc.)

Sfaturi pentru a slabi cu usurinta. Nu sariti niciodata mesele

Saritul unei mese este una dintre cele mai proaste idei pentru a pierde in greutate mai repede si a va reechilibra dieta. Scaderea zaharului din sange duce la explodarea glicemiei la masa urmatoare. Deci, corpul tau va secreta si mai multa insulina, hormonul care transforma grasimea in zahar.

Este foarte important sa dormi bine noaptea. Lipsa de somn deranjeaza hormonii responsabili de reglarea apetitului. Drept urmare, iti este mai foame si te simti mai putin plin.

Adauga un comentariu