Sport

Shinzo Abe, despre Jocurile Olimpice de la Tokyo din vara acestui an: programul nu va fi decalat

Publicat: 15 mart. 2020
Japanese Prime Minister Shinzo Abe attends a joint press conference with Jordanian Prime Minister Hani al-Mulki (not pictured) at Abe's official residence in Tokyo on July 14, 2017. / AFP PHOTO / POOL / Laurent FIEVET AND ISSEI KATO (Photo credit should read LAURENT FIEVET,ISSEI KATO/AFP/Getty Images)

Shinzo Abe, primul-ministru al Japoniei, a anunţat că Jocurile Olimpice de la Tokyo din vara acestui an se vor desfăşura conform calendarului deja stabilit, în ciuda ameninţării coronavirusului. Olimpiada de vară de la Tokyo se va disputa conform calendarului prestabilit, a spus Shinzo Abe. Japonia se află în proximitatea Chinei, dar a reuşit să lupte destul de eficient cu epidemia. 28 de morţi are Japonia până acum. Zece miliarde de dolari a costat până acum organizarea Jocurilor Olimpice, iar Japonia nu vrea să dea înapoi în privinţa organizării acestora.

Recent, ceremonia aprinderii torţei olimpice a fost organizată în Grecia fără spectatori, tocmai pentru a nu-i pune în pericol pe participanţi. Totuşi, până acum mai multe etape de calificare la Jocurile Olimpice au fost amânate şi rămâne de văzut cum va decurge în continuare selecţia sportivilor. În Statele Unite, mai multe competiţii de lupte libere, canotaj şi sărituri în apă au fost amânate.

Adauga un comentariu