Remedii naturiste

Si-a curățat fața cu urină, în fiecare zi, timp de două săptămâni

Publicat: 28 nov. 2020
urina
Substanța din urină benefică pentru piele se numește uree.

Ai încerca asta în rutina ta de frumusețe? Elaheh este editorul site-ului Thrillist și a decis să încerce să isi pună urină, in fiecare dimineață, pe fața. Conform medicinei tradiționale și homeopate, urina de dimineață poate fi benefică în tratamentul diferitelor probleme ale pielii. Elaheh suferise de probleme de piele mulți ani și dorea să ofere o șansă acestui test de urină, chiar dacă era dezgustată de idee.

Substanța din urină benefică pentru piele se numește uree. Urina de dimineață este foarte densă în substanțe nutritive, deoarece a reușit să le absoarbă toată noaptea. Elaheh a început experimentul colectând urina de dimineață și punându-o pe un tampon de bumbac. Apoi si-a curatat fața. Aceasta a observat ca, in mod surprinzător, nu mirosea urat, avea un miros destul de dulce.

Probabil că nu a fost cea mai plăcută experiență pe care editorul a avut-o, dar a continuat să aplice urină pe fata timp de câteva zile. După doar câteva zile, a observat că pielea ei reacționa puternic la urină. S-a uscat foarte mult și a început să se decojească. În spatele cojilor, pielea femeii s-a dovedit a fi netedă și frumoasă.

Cu toții ne dorim o piele netedă, dar este cu adevărat necesar să folosim urină pentru a o obtine? Din fericire, nu este chiar necesar. Urina este în mare parte apă și „gunoi” și doar 5% uree. În farmacii, veți găsi creme care conțin 10% uree. Ar putea fi mult mai eficiente!

Adauga un comentariu