Local

Si-a violat vecina si a stat cu sufletul la gura in asteptarea rezultatelor ADN! Poveste de GROAZA cu un tanar de 19 ani „actor” principal!

Publicat: 15 iul. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Si-a violat vecina si a stat cu sufletul la gura in asteptarea rezultatelor ADN Poveste de GROAZA cu un tanar de 19 ani actor principal
1

@ Un tanar de 19 ani a ajuns in fata judecatorilor dupa ce in urma cu cateva luni ar fi lovit si violat o batrana in varsta de 83 de ani @ Oamenii legii au adunat de-a lungul timpului mai multe informatii si probe si asa au ajuns sa-l transforme pe barbat in principalul suspect @ Recent a fost retinut pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost prezentat in fata judecatorilor care au decis sa-l plaseze sub control judiciar

O poveste destul de incalcita pare ca se apropie de final. In urma cu ceva timp, o comunitate intreaga era socata de ceea ce patise o batrana. Bolnava si amarata, femeia a ajuns mai mult moarta decat vie la spital, dupa ce a fost lovita si violata. Zilele trecute, un tanar de 19 ani din comuna ieseana Bivolari, a ajuns in arest, iar mai apoi a fost plasat sub control judiciar dupa ce a devenit principalul suspect intr-un dosar de viol. Alexandru Postolache este din satul Tabara si face parte dintr-o familie de oameni gospodari.

Vezi si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

Zilele trecute, tanarul a ajuns in fata judecatorilor, fiind acuzat de viol. Povestea incepe in urma cu cateva luni, mai precis in luna aprilie, cand o batrana, de 83 de ani, pe nume Valentina Chisca, a fost lovita si violata. Pe 4 aprilie, batrana a ajuns la spital intr-o stare deplorabila. Era lovita, avand mai multe traumatisme faciale si semne in jurul gatului.

Medicii si-au dat seama ca aceasta ar fi putut fi victima unei infractiuni si au continuat investigatiile. Astfel, in urma consultatiilor, a reiesit faptul ca batrana a fost supusa unui act sexual normal. Atunci, medicii au anuntat Politia. Ulterior, oamenii legii au deschis un dosar penal si au cautat indicii. Valentina Chisca a ajuns si la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi, pentru investigatii. Si specialistii de acolo au confirmat faptul ca femeia a fost violata. De atunci, pentru politistii ieseni a inceput o cursa contra-cronometru, pentru identificarea autorului.       

Vezi si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Batrana nu a stiut ce sa spuna

Pentru a ajunge cat mai repede la autor, politistii au nevoie de cat mai multe indicii. In acest caz insa, nu au primit mai deloc detalii. Batrana le-a povestit politistilor prin ce a trecut, dar nu a putut da detalii despre autor. De precizat este faptul ca, Alexandru Postolache, tanarul banuit de comiterea violului, este vecinul batranei, ambii locuind in acelasi sat. Localnicii din comuna Bivolari au ramas uimiti de ceea ce s-a intamplat cu batrana. "La noi aici este liniste, nu s-au intamplat prea multe. Nu m-am gandit niciodata ca ar putea sa intre cineva peste vecina mea. Ea este vai de capul ei, batrana, bolnava…Ma mir cum de nu a murit. Era lovita, cred ca i-a dat cu pumnii, cu picioarele… ", a spus o vecina de-a femeii.

Dupa cateva luni de la viol, in comuna s-a dus imediat vestea ca Alexandru Postolache ar fi vinovat. Totusi, oamenii nu stiu ce sa creada. Alexandru face parte dintr-o familie modesta, insa la locul ei.

Vezi si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

"Mama baiatului lucreaza in strainatate, iar tatal lui sta acasa. Sunt oameni la locul lor, nu stiu ce sa spun. Acum eu nu cred ca baiatul asta a facut asta, dar mai stii? Sunt sigur ca pana la urma iese adevarul. L-au luat de acasa, dar i-au dat drumul….", a completat un vecin.

In astfel de cazuri, cand victimele nu pot oferi prea multe detalii despre agresori, oamenii legii aduna si compara zeci de probe. Mai precis, pentru a se stabili daca tanarul este intr-adevar vinovat de comiterea infractiunii de viol, se analizeaza probe ADN. Acum, tanarul in varsta de 19 ani se afla sub control judiciar, insa daca va fi gasit vinovat, risca sa-si petreaca urmatorii ani din viata in spatele gratiilor.                          

Adauga un comentariu