Prima pagină » International » Și regilor li se rup ciorapii. Charles al III-lea s-a descălțat în timpul unei vizite oficiale și s-a văzut degetul. Cum au reacționat britanicii

Și regilor li se rup ciorapii. Charles al III-lea s-a descălțat în timpul unei vizite oficiale și s-a văzut degetul. Cum au reacționat britanicii

09 feb. 2023, 20:21, 1 ,
BZI.ro, în International

Regele Charles al III-lea a apărut cu șosetele găurite în public. Momentul stânjenitor a avut loc în timp ce noul suveran al Marii Britanii a vizitat o moschee din estul Londrei împreună cu regina consoartă Camilla.

Când au ajuns la moschee, Camilla și-a acoperit capul cu o eșarfă, iar când a venit timpul să-și scoată pantofii, Charles a dezvăluit că șoseta lui avea o gaură vizibilă chiar deasupra degetelor piciorului drept.

Vizita are loc cu exact trei luni înainte ca ceremonia de încoronare a lui Charles

Membrii familiei regale britanice au fost întâmpinați de un grup de dansatori cu costume tradiționale colorate care au așternut petale de flori în calea lor către moschee.

Vizita are loc cu exact trei luni înainte ca ceremonia de încoronare a lui Charles să aibă loc la Londra. Palatul Buckingham a anunțat luna trecută că ceremonia de încoronare va fi un eveniment de trei zile, care va începe pe 6 mai și se va încheia pe 8 mai.

Festivitățile vor începe cu încoronarea Majestății Sale Regele și a Majestății Sale Regina la Westminster Abbey, sâmbătă, 6 mai. A doua zi va fi un concert la Castelul Windsor, care va fi difuzat de BBC. Publicul larg va avea ocazia să participe la eveniment atunci când biletele gratuite vor fi disponibile la o dată ulterioară.

Cum au reacționat britanicii

Internauții nu au fost însă atât de revoltați după viralizarea șosetei rupte a regelui Charles. Ei au comentat că regele „este unul de-al nostru, dintre noi”, „este exact ca noi” sau „regele Charles este cu adevărat unul dintre noi! Majoritatea dintre noi au cel puțin o pereche de șosete cu o gaură”, relatează Daily Express.

Averea moștenită de Charles după decesul Reginei Elisabeta a II-a este estimată ca fiind undeva între 370 și 430 milioane de lire, în bunuri personale, care includ obiecte de artă, bijuterii, investiții imobiliare și de altă natură, dar și castelele Balmoral și Sandrigham.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *