Cancan

Silvia Chifiriuc a dezvăluit cum va petrece anul acesta de sărbătorile. “Eu mă voi ocupa de tot”

Publicat: 21 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Silvia Chifiriuc a dezvăluit cum va petrece anul acesta de sărbătorile. Eu mă voi ocupa de tot
Silvia Chifiriuc a vorbit despre planurile pe care le au pentru sarbatori

Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a dezvăluit cum vor petrece sărbătorile în acest an. Deoarece pimpul este extrem de limitat, iar lista de cumpărături lungă, nevasta fostului premier se va ocupa în detaliu de tot. Aceștia își doresc să stea în sânul familiei și să se bucure de prezența celor dragi.

Petre Roman are un program extrem de încărcat, iar sarcinile îi vor reveni Silviei Chifiriuc.

Silvia Chifiriuc se va ocupa de pregătirile pentru Crăciun

Silvia Chifiriuc a vorbit de curând despre pregătirile pentru sărbătorile de Crăciun. Toate sarcinile îi vor reveni ei, iar cel mai probabil toate zilele vor fi petrecute în sânul celor dragi.

„Sărbătorile le vom petrece în familie! Mă voi ocupa eu mai mult de pregătiri pentru că soțul meu este ocupat, însă vom avea parte de timp de calitate”, ne-a dezvăluit Silvia Chifiriuc.

Cum s-a cunoscut Petre Roman cu Silvia Chifiriuc

Silvia Chifiriuc și Petre Roman s-au cunoscut în anul 2009 într-un avion. Artista este cu 26 de ani mai mică decât fostul premier. Aceștia au un fiu în vârstă de 11 ani, pe nume Pretrus.

„L-am cunoscut pe Petre în aer. Întâmplarea a făcut să avem locuri în acelaşi avion. Era o cursă Milano- Bucureşti. Petre, care avea locul de lângă el liber, m-a rugat să stau acolo şi astfel am făcut cunoştinţă.

Ţin minte că am vrut să mă reîntorc la locul meu la un moment dat, dar el tot spunea ‘Hai, mai stai, mai stai, mai spune-mi!’. Şi am tot stat de vorbă până la aterizare.

Apoi, am menţinut legătura şi, după o vreme, a venit şi ziua când el a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună”, a declarat Silvia Chifiriuc.

Cine este Silvia Chifiriuc

Silvia Chifiriuc are 49 de ani, iar fostul premier 74 de ani, diferenţa mare de vârstă nu i-a complexat niciodată, deşi au existat o mulţime de controverse, mai ales în familia lui Petre Roman, care nu a fost de acord cu mariajul lor.

„Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte.

Eram la facultate când l-am cunoscut.

A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, a povestit Silvia Chifiriuc.

Petre Roman face totul pentru soţia să mai tânără cu 26 de ani. Silvia Chifiriuc este mereu în pas cu moda, poartă accesori de firmă şi haine tinereşti. Se ştie că fostul premier este un pensionar de lux.

Acesta se bucură de două pensii, una pentru activitatea în câmpul muncii, pentru care anul trecut a primit 65.000 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 5.000 de lei pe lună, iar cealaltă, în valoare de aproape 10.000 de lei lunar, ca indemnizaţie de vârstă pentru mandatele de parlamentar.

Adauga un comentariu