Cancan

Silvia Chifiriuc, dezvăluiri inedite despre mariajul cu Petre Roman. „Este o situație neplăcută…”

Publicat: 28 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Silvia Chifiriuc dezvăluiri inedite despre mariajul cu Petre Roman. Este o situație neplăcută...
Silvia Chifiriuc recunoaște că de-a lungul timpului s-a pus presiune pe umerii săi din cauza diferenței de vârstă dintre ea și soțul său

Recent, Silvia Chifiriuc a făcut unele dezvăluiri inedite cu privire la căsătoria sa cu fostul prim-ministru al României Petre Roman. Cei doi au o frumoasă relație de mai bine de 11 ani, din care a rezultat și un copil – Petrus. Silvia recunoaște cu sinceritate că de-a lungul timpului s-a pus, pe nedrept, presiune pe umerii săi din cauza diferenței de vârstă dintre ea și soțul său.

De curând, Silvia Chifiriuc a făcut unele mărturisiri despre căsnicia cu Petre Roman. Artista și politicianul trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 11 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai închegate cupluri din showbiz. Mai mult, artista și fostul premier au împreună un copil, Petrus, în vârstă de 11 ani. Silvia Chifiriuc a fost invitată recent într-o emisiune TV, unde a vorbit despre relația ei cu Petre Roman.

Silvia Chifiriuc, dezvăluiri inedite despre Petre Roman

Silvia Chifiriuc recunoaște că s-a pus foarte multă presiune pe umerii săi, din cauza relației cu Petre Roman, însă pe nedrept.

„S-a pus multă presiune pe mine și în mare parte, pe nedrept. Am suferit pentru că sunt un om foarte sensibil. Dar am avut mereu acest crez al meu că am mers pe drumul meu drept. Sunt un om foarte sigur pe mine atunci când aleg ceva. Am o singură teamă: de Dumnezeu”, a spus soția lui Petre Roman.

Silvia a mai dezvăluit că în ultimul timp, de când cu pandemia de coronavirus, ea și soțul ei au petrecut mai mult timp împreună.

„Eu am trăit și trăiesc în relația asta foarte frumos. Sunt un om realizat din toate punctele de vedere. Avem un băiețel minunat. A împlinit 11 ani Petrus. Și, exact cum spuneam, este o situație neplăcută sau incomodă, atunci când nu ești sigur pe ceva. Când nu ți se transmite cu adevărat ceea ce tu aștepți din partea celuilalt partener.

Atâta timp cât eu am simțit din partea lui lucruri bune. Totul este ca la început. Nu văd nicio diferență. Noi suntem două persoane foarte libere, în sensul că nu ne sufocăm unul pe altul. El citește, eu am programul meu. Și când ne vedem la masă, acum cu pandemia am stat mai mult timp împreună, asta este extraordinar, să te poți completa foarte bine și să îți fie drag să stai cu cineva”, a mai spus Silvia.

Ce neînțelegeri apar între cei doi

Și Silvia, dar și Petre Roman au recunoscut fără reținere că uneori există și neînțelegeri în relația lor. Cu toate acestea, cei doi au mărturisit că acestea sunt legate de modul în care își educă fiul.

„Nu suntem la fel. Ne mai ciondănim din privința asta pentru că ne dorim ca lucrurile să iasă foarte, foarte bine. Mami îl răsfață într-un hal fără de hal, îl răzgâie, iar eu trebuie să fiu ăla mai rău. Oricum, este mai bine așa, pentru că există un echilibru. El știe că la tati nu se poate chiar orice”, au recunoscut amândoi.

Așadar, faptul că Silvia Chifiriuc a făcut aceste dezvăluiri inedite despre Petre Roman ne arată că cei doi au o relație normală în care nu prea contează diferența de vârstă de 25 de ani dintre ei.

Adauga un comentariu