Cancan ultimă oră

Silvius, fiul lui Silviu Prigoană, s-a căsătorit! Cine e nora omului de afaceri și unde a avut loc evenimentul

Publicat: 27 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Silvius fiul lui Silviu Prigoană s-a căsătorit Cine e nora omului de afaceri și unde a avut loc evenimentul
Silvius, fiul lui Silviu Prigoană, s-a căsătorit

Silviu Prigoană este extrem de fericit! Fiul său și-a unit destinul alături de iubita lui, Georgiana în ziua de vineri, 24 iunie. Iată toate detaliile!

Vineri a fost o zi foarte importantă din viața lui Silvius, deoarece , alături de partenera lui de viață au spus „DA” pentru totdeauna. După ceremonie a urmat o petrecere pe cinste, iar Silviu Prigoană a oferit mai multe detalii despre fericitul eveniment.

Nuntă mare în familia lui Silviu Prigoană

Silvius Prigoană și marea lui dragoste, Georgiana au fost cununați de către doi prieteni apropiați, un cuplu de medici stomatologi din Constanța.

Silviu Prigoană a anunțat că la nuntă vor participa 150 de invitați. Acesta a mărturisit că nu s-a băgat în organizarea evenimentului, deoarece mireasa este cea care trebuie să organizeze totul.

„Vom avea vreo 150 de invitați, nu știu. Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta. Eu, ca de obicei, stau deoparte. Primesc invitație, mă prezint, nu primesc invitație, nu mă prezint. Nunta, în general, este făcută de mirese. Mireasa este pionul principal al nunții, ea hotărăște cam tot, și meniul și culoarea costumului mirelui, și așa mai departe. Din ceastă cauză, nu mă bag, nu este treaba mea. Și muzică și tot…absolut! Mireasa hotărăște!”, a declarat Silviu Prigoană pentru „Antena Stars”, conform „spynews”.

Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit după doi ani de relație, iar Silviu Prigoană afirmat că vor locui în România, deși tânăra a stat foarte mult timp în Austria din cauza locului de muncă

Primele declarații ale lui Silviu Prigoană după ce fiul lui s-a căsătorit

El mărturisește că de dimineață a avut loc cununia civilă la biserică, iar ulterior pe seară au mers în localul unde urma să înceapă petrecerea. Invitații s-au simțit foarte bine, iar Silviu Prigoană spune că totul a decurs așa cum trebuia și speră că toată lumea simte același lucru.

„Un eveniment fericit. Superbă a fost petrecerea. Ceremonia a fost ca la orice ceremonie, a fost absolut superbă. A venit foartă multă lume, au venit și in Stele Unite prieteni de-ai lui Silvius, din Austria, din Germania…S-au adunat. A fost un eveniment la care ne-am adunat din nou, ca la orice eveniment fericit. Acestea sunt evenimentele la care vii cu drag, la celelalte e mai complicat”, a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

Adauga un comentariu