Actualitate

Simona Halep a făcut o schimbare radicală de look! Fanii nu au știut inițial cine este – FOTO

Publicat: 05 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep a făcut o schimbare radicală de look Fanii nu au știut inițial cine este  FOTO
Simona Halep a făcut o schimbare radicală de look, iar fanii nu au știut inițial cine este

Simona Halep a făcut o schimbare radicală de look, iar fanii nu au știut inițial cine este. Sportiva a mers la salonul de înfrumusețare și și-a schimbat complet culoarea părului. Altfel, Simona Halep a început pregătirea alături de noul ei antrenor, spaniolul Carlos Martinez, iar o imagine cu românca a stârnit uimirea fanilor.

Simona Halep a făcut o schimbare radicală de look!

Simona Halep a simțit nevoia de o schimbare radicală a look-ului și s-a lăsat pe mâna lui Sorin Stratulat, hairstylist-ul vedetelor din România. Tenismena a fost foarte încântată de rezultat, iar la final s-a fotografiat alături de haistylist.

Simona Halep a renunțat la părul blond pentru o nuanță de brunet. Internauții nici nu au recunoscut-o în primă fază, dar după câteva momente, când și-au dat seama despre cine e vorba, au complimentat-o.

„Foarte frumoasă, îi stătea mai bine blondă, dar sa fie sănătoasă și voioasă, pupici!” / „Ce păr sănătos, natural, superb! Felicitări! E frumoasă” / „Ce bine îi stă așa! Felicitări!” / „Perfectă” / „Ce frumoasă” / „Wow” / „Superb”, au scris internauții la fotografiile cu schimbarea de look a Simonei Halep.

Simona Halep a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimul an, din cauza scandalului de dopaj în care a fost implicată. Luna trecută, Tribunalul Arbitral de Sport a venit cu sentința finală, iar ea a avut o primă reacție.

După ce luna trecută Tribunalul Arbitral de Sport a venit cu sentința finală, în cazul scandalului de dopaj al Simonei Halep, sportiva a avut o primă reacție.

„De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. (…) Abia aștept să mă întorc în circuit”, a spus Simona Halep.

A început pregătirile alături de Carlos Martinez

Simona Halep a început pregătirea alături de noul ei antrenor, spaniolul Carlos Martinez, iar o imagine cu românca a stârnit uimirea fanilor. Simona Halep a efectuat primul antrenament pe terenul de tenis sub supravegherea experimentatului tehnician Carlos Martinez, în cadrul unui complex sportiv din Capitală.

Halep, care urmează să participe la Mutua Madrid Open, a postat imagini din timp sesiunii de antrenament, dar un detaliu care a dat-o de gol pe jucătoarea de tenis a fost observat imediat de fanii de pe rețelele de socializare.

Simona Halep și noul antrenor Carlos Martinez au intrat „în pâine“, cei doi având multe lucruri de pus la punct înaintea turneului de la Madrid (22 aprilie – 5 mai), unde românca a primit wild card. După ce a stat 18 luni departe de terenul de tenis, Halep suferă din punct de vedere tehnic, în special în ceea ce privește serviciul.

Imaginea care trădează carențele serviciului Simonei Halep este elocventă: ex-liderul WTA s-a dezechilibrat și aproape a căzut, după ce a servit.

„Arată de parcă urmează să cadă”, au remarcat fanii în imaginile de la primul antrenament efectuat de Halep alături de Martinez.

Sportiva și-a schimbat nu numai antrenorul. Simona Halep a făcut și o schimbare radicală de look.

Adauga un comentariu