Cancan

Simona Halep are un soț ce o răsfață mereu. Ce spune sportiva despre partenerul său?

Publicat: 30 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep are un soț ce o răsfață mereu. Ce spune sportiva despre partenerul său
Soțul Simonei Halep este foarte grijuliu cu ea și o susține în cariera sa

Soțul Simonei Halep este cel mai mare susținător al său. Acesta este mereu prezent la meciurile sale și a convins-o să meargă și la Academia Patrick Mouratoglou. Deși sportiva mai are uneori momente în care are toane, bărbatul o înțelege.

După căsătorie, Toni Iuruc s-a schimbat vizibil. Omul de afaceri  s-a apucat de sport și a dat jos câteva kilograme jos, corpul său fiind mult mai atletic. 

Simona Halep are un soț ce o răsfață mereu

Simona Halep este mai împlinită ca oricând. Sportiva și-a găsit fericirea în brațele lui Toni Iuruc. Cei doi s-au cununat civil anul trecut în luna septembrie. Ulterior, a urmat o petrecere restrânsă ce a avut loc la un local din orașul natal al vedetei. Soțul sportivei a anunțat că nunta va avea loc anul acesta, în noiembrie, la Cazinoul din Sinaia. Simona Halep a precizat că partenerul său este foarte grijuliu cu ea și o susține în cariera sa. 

„Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul”, a declarat sportiva.

Cu toate că există o diferență de vârstă de 12 ani între cei doi, acest lucru pare să nu fie o problemă. Mai mult de atât, Simona a precizat că datorită faptului că este mai mare decât ea îi înțelege toate toanele. Se pare că decizia de a merge la Academia Patrick Mouratoglou a fost chiar a lui Toni Iuruc. 

Cum s-a schimbat Toni Iuruc după căsătoria cu Simona Halep?

După ce s-a căsătorit cu Simona Halep, Toni Iuruc a devenit mai grijuliu în anumite privințe. Acesta a luat o decizie radicală în privința aspectului fizic. Deși soția sa este pasionată de tenis și se antrenează în fiecare zi, bărbatul nu a arătat că are o pasiune pentru sport. Totuși, de la o vreme pare vizibil schimbat. Chiar dacă nu este un fan al sportului, se pare că Toni Iuruc are un trup mult mai atletic. Acesta a dat câteva kilograme jos, ceea ce demonstrează faptul că a adoptat un stil de viață mai sănătos și echilibrat. Soțul Simonei a fost surprins la cumpărături, unde s-a putut observa corpul sculptat. 

Cu toate că cei doi se înțeleg de minune, se pare că mai există și momente de conflict. Sportiva a izbucnit la un meci de al său. Din cauza faptului că era epuizată, erau 33 de grade și avea probleme medicale, aceasta a răbufnit. Tenismena a avut parte de crampe când a jucat contra lui Cornet și era supărată și pentru că staff-ul său din tribune nu o încuraja.

„Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”, a strigat sportiva spre soțul său.

Totuși, soțul Simonei Halep este foarte grijuliu cu ea și o susține în cariera sa. Aceasta a mărturisit că este bărbatul perfect pentru ea. 

Adauga un comentariu