Cancan

Simona Halep a stabilit când va avea loc nunta alături de Toni Iuruc! Ce firme deține soțul celebrei tenismene?

Publicat: 12 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep a stabilit când va avea loc nunta alături de Toni Iuruc Ce firme deține soțul celebrei tenismene
Toni Iuruc a confirmat zvonurile și a dezvăluit data exactă când va avea loc nunta alături de Simona Halep

S-a aflat când va avea loc nunta Simonei Halep. Soțul sportivei a declarat data și locația unde cei doi își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi au avut cununia religioasă în toamna anului trecut, iar la un și două luni doresc să o facă și pe cea religioasă.

Partenerul de viața al sportivei este cunoscut în lumea de afaceri din București și Constanța. Bărbatul deține 6 companii, iar mama acestuia două. 

Simona Halep a stabilit când va avea loc nunta alături de Toni Iuruc!

Simona Halep a stabilit data și locația nunții sale alături de Toni Iuruc. Marele eveniment al anului va avea loc pe data de 13 noiembrie, la Cazinoul din Sinaia. Cei doi au stabilit cununia religioasă după terminarea sezonului de tenis. Cuplul speră ca nunta să fie un moment deosebit. Mai mult de atât, Toni Iuruc nu a dorit să ofere mai multe detalii despre evenimentul ce va avea loc în toamna acestui an. 

„Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată.”, a declarat soțul Simonei Halep. 

Anul trecut, pe 15 septembrie, cei doi au avut cununia civilă. Petrecerea a fost una restrânsă și a avut loc în Constanța, orașul natal al sportivei. La nuntă, cei doi planifică să aibă în jur de 300 de invitați. Cuplul va păși spre altar la un an și două luni de la momentul când au devenit soț și soție în acte. De asemenea, fanii sunt foarte curioși să o vadă pe frumoasa sportivă în rochie de mireasă albă. La cununia civilă, Simona Halep a purtat două rochii superbe, una de la Dior și una semnată de Oscar de la Renta în valoare de 6.400 de euro. 

Ce firme deține soțul celebrei tenismene?

Toni Iuruc, în vârstă de 42 ani, este unul dintre cei mai bogați machedoni. Bărbatul deține mai multe afaceri în domeniul publicității și a imobiliarelor. Acesta deține companii în București și Constanța. Printre firmele lui Gabriel Apostol Iuruc, pe numele său real, se numără Gama Electric Import Export, ACB Advertising, Combat Games, Promotion & Models Services, AdVenture Top Services și AdVenture International. 

Acestea au ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul al produselor electrocasnice și publicitatea. Cu toate că este implicat în cele 6 companii, unele dintre ele sunt radiate sau activitatea a fost suspendată. Mai mult de atât, se pare că prin intermediul AdVenture Top Services, Toni Iuruc, a susținut campania electorală a lui Sorin Oprescu în 2008. În anul respectiv, cifra de afaceri a companiei a înregistrat peste 150.000 de euro. 

Soțul Simonei Halep provine dintr-o familie înstărită. Mama acestuia deține două companii Trei Rândunele și T.N.C. Electric International. În anul 2021, prima afacere a înregistrat o cifră de afaceri de peste un milion de lei, adică în jur de 200.000 euro. Banii au provenit din închirierea sau subînchirierea imobililor. A doua companie nu mai are activitate fiscală din 2006. 

Bărbatul a confirmat zvonurile și a dezvăluit data exactă când va avea loc nunta alături de Simona Halep. Cei doi își vor uni destinele în toamnă, într-o locație de poveste din Sinaia. 

Adauga un comentariu