Cancan

Toni Iuruc, vârsta omului de afaceri ce s-a căsătorit pentru a treia oară. Cum se înțelege cu tenismena Simona Halep

Publicat: 10 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Toni Iuruc vârsta omului de afaceri ce s-a căsătorit pentru a treia oară. Cum se înțelege cu tenismena Simona Halep
Toni Iuruc în vârstă de 42 ani este nedespărțit de frumoasa lui soție și o susține în continuare, fiindu-i alături

Toni Iuruc în vârstă de 42 ani este un milionar din Constanța ce deține mai multe afaceri. Acesta deține mai multe firme de consultanță și imobiliare. Bărbatul are o pasiune pentru mașinile de lux, acesta deținând mai multe autoturisme în valoare de câteva sute de mii de euro. Înainte de relația cu actuala sa soție acesta a mai fost căsătorit de două ori, din primul mariaj având un copil. Chiar înainte să o cunoască pe Halep, acesta se despărțise de fosta sa soție din cauza infidelității ei. Iuruc și Simona s-au căsători în toamna anului 2021.

Acesta este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Constanța, discret din fire fiind, a ajuns în atenția publicului după ce a început relația cu Simona Halep. Chiar dacă pe plan profesional se mândrește cu o avere impresionantă, pe plan amoros, nu a avut parte de noroc, fiind căsătorit pentru a treia oară.

Ce vârstă are și cine este Toni Iuruc 

Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani, este un milionar ce deține șase firme, una din ele fiind de publicitate. Vedeta face poarte dintr-o familie bogată de machedoni, însă este unul din cei mai discreți afaceriști din România. Constănțeanul și-a extins afacerile de-a lungul timpului, în prezent făcând parte din cercurile exclusiviste ale oamenilor de afaceri de la malul mării. Iuruc a fost îndrumat de către mama sa în lumea afacerilor, iar în prezent încasează lunar aproximativ 100.000 euro din spațiile date spre închiriere. Omul de afaceri deține mai multe autoturisme, estimate la câteva sute de mii de euro, având o pasiune pentru mașinile de lux. Înainte de relația cu Halep, acesta era necunoscut publicului larg. Numele real al omului de afaceri este Gabriel Apostol Iuruc, Toni fiind doar o poreclă din adolescență. Deși este văzut de publicul larg ca un milionar, acesta a locuit într-un apartament de trei camere din București.

Relațiile anterioare ale omului de afaceri

Acesta a fost căsătorit de două ori și are un copil dintr-o relație anterioară. Prima relație pe care a avut-o a fost cu un fotomodel, Alina, iar cea de a doua cu Liana. Acesta s-a despărțit de fosta sa soție cu câteva luni înainte să o cunoască pe Simona Halep. Mariajul celor doi a luat sfârșit din cauza fostei sale soții, deoarece acesta ar fi aflat că este înșelat. Deși apropiații lui Iuruc nu au fost încântați de către logodnica acestuia, căsătoria a avut loc în toamna anului 2018. Milionarul a fost profund dezamăgit la aflarea veștii, Liana spunându-i că este însărcinată cu amantul său. Mariajul celor doi, a durat 10 luni. Iuruc speră ca a treia căsnicie să fie cu noroc alături de Simona.

Milionarul și Halep formează un cuplu din anul 2018, cei doi având o relație discretă. Cuplul s-a afișat pentru prima oară în anul 2019, când Iuruc nu a lipsit de la nici un atrenament al celebrei tenismene. Acesta a stat retras pentru a nu da de bănuit internauților. Anul trecut, omul de afaceri s-a decis să facă din nou pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep, inelul având o valoare de 24.000 euro. La scurt timp, cei doi s-au căsătorit. În ziua fericitului moment, jucătoarea de tenis a purtat trei rochii simple și discrete.

Toni Iuruc în vârstă de 42 ani este nedespărțit de frumoasa lui soție și o susține în continuare, fiindu-i alături. Simona a declarat într-un interviu că își dorește trei copii, deși crede că vor fi doar doi, deoarece nu ar avea timp pentru trei copii.

Adauga un comentariu