Cancan ultimă oră

Simona Halep nu s-a căsătorit în secret. Tatăl ei a povestit totul

Publicat: 27 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

 

Simona Halep a găzduit o petrecere restrânsă la reședința ei luxoasă de pe malul lacului Snagov. În presa din România a circulat zvonul conform căruia tenismena s-ar fi căsătorit în secret cu Toni Iuruc. Se pare că nu a fost cazul, iar tatăl ei, Stere Halep, a povestit ce s-a întâmplat de fapt.

Simona Halep nu s-a căsătorit încă, dar evenimentul nu este departe de a avea loc
Stere Halep a declarat pentru click.ro că fiica sa nu și-a unit destinele cu logodnicul ei Toni Iuruc, ci a găzduit o petrecere cu cei apropiați, așa cum cere tradiția machedonilor înainte de nuntă. Astfel el a spulberat toate speculațiile din ultimele zile.

La petrecerea controversată au participat familiile celor doi viitori miri și prietenii foarte apropiați. Despre nuntă Stere Halep nu a vorbit prea mult, ci a preferat să fie rezervat în declarații. A povestit însă despre frumoasa petrecere din weekend, la care Simona a purtat o rochie roșie superbă.

Se pare că această petrecere este o tradiție care se ține înainte de cununia civilă. Nunta va fi o surpriză chiar și pentru familia Halep, după spusele tatălui Simonei.

“Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă.

Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a declarat, în exclusivitate pentru Click! Stere Halep, tatăl Simonei.

Adauga un comentariu