Sport

Simona Halep și-a confirmat prezența la un nou turneu după Palermo Ladies Open

Publicat: 22 iul. 2020
Simona Halep și-a confirmat prezența la încă un turneu de tenis.
Simona Halep, numărul doi mondial în clasamentul WTA, și-a anunțat participarea la un nou turneu de tenis, după cel de la Palermo, urmând să evolueze în competiția de la Praga, în perioada 10-16 august.

Simona Halep, numărul doi mondial în clasamentul WTA, și-a anunțat participarea la un nou turneu de tenis, după cel de la Palermo, urmând să evolueze în competiția de la Praga, în perioada 10-16 august.

Simona Halep și-a confirmat prezența la un nou turneu după Palermo Ladies Open

Simona Halep (28 de ani) și-a anunțat participarea la un nou turneu de tenis, după cel de la Palermo. Numărul doi mondial în clasamentul WTA va evolua la competiția de la Praga, în perioada 10-16 august. După ce a anunțat că va reveni pe teren la competiția de la Palermo, primul turneu din circuitul WTA după pauza provocată de pandemie, unde va fi principala favorită, Simona Halep va participa și la Prague Open.

Simona Halep va avea adversare dificile la Palermo Ladies Open, unde vor evolua 11 din primele 30 de jucătoare din ierarhia WTA. La turneul din Italia vor participa în calificări alte 3 românce: Sorana Cîrstea (75 WTA), Irina Begu (81 WTA) și Patricia Țig (85 WTA). De asemena, rezerve pentru calificări mai sunt Irina Bara și Jacqueline Cristian. WTA Palermo, primul turneu programat în circuitul feminin după pauza forțată, se va disputa, pe zgură, în perioada 3-9 august.

Simona Halep se pregătește la Palermo și Praga pentru Roland Garros

Turneul de la Praga, ca și cel de la Palermo, se dispută pe zgură, suprafața preferată a Simonei Halep. Prezența campioanei noastre la cele două competiții indică intenția acesteia de a pregăti o nouă victorie la Roland Garros, întrecere la care a triumfat în 2018, într-o finală cu Sloane Stephens. O singură jucătoare din top 10 WTA și-a mai confirmat prezența la Prague Open, Belinda Bencic. Câștigătoarea de anul trecut a turneului praghez este elvețianca Jil Teichmann. Prague Open se va disputa în perioada 10-16 august.

Directorul turneului de la Palermo: „Oamenii o iubesc pe Simona Halep”

„Suntem foarte fericiți că vom putea organiza primul turneu din circuitul feminin după pauza forțată, dar în același timp înțelegem că avem o responsabilitate uriașă. Trebuie să demonstrăm lumii că se poate juca tenis, însă numai dacă respectăm toate măsurile de protecție sanitară. Oamenii din Italia o iubesc pe Simona Halep. Clipul video cu anunțul ei a avut un succes uriaș în social media. Este o persoană foarte amabilă, o poți compara cu fata din vecini, iar lucrul ăsta o face și mai plăcută”, a declarat directorul turneului, Oliviero Palma.
Simona Halep este principala favorită la Palermo, unde cap de serie numărul 2 va fi Johanna Konta.

Adauga un comentariu