Cancan

Simona Hapciuc vrea să părăsească Survivor România. Tensiuni uriaşi cu Jador

Publicat: 14 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Hapciuc vrea să părăsească Survivor România. Tensiuni uriaşi cu Jador
Simona Hapciuc vrea sa paraseasca competita dupa o ceara cu Jador

Situaţie extrem de tensionată în episodul 3 de la Survivor România, unde Simona Hapciuc a declarat că vrea să părăsească competiţia. Probele au început să fie din ce în ce mai dificile, iar nervii sunt întinşi la maximum.

După ultimul joc pierdut în fața Războinicilor tensiunile din echipa Faimoşilor au început să îşi facă prezenţa.

Faimoasa Simona Hapciuc vrea să părăsească Survivor România

Jador pare să fie văzut de către colegii lui ca fiind cel care dă startul oricărui scandal, atât pe traseu, cât și în interiorul echipei, atunci când se află pe insula lor.

Cu toate acestea nu toţi colegii ii apreciază comportamentul pe care îl are. Faimoşii au sperat că vor câștiga până în ultimul moment, iar începutul jocului din episodul 3 părea destul de promițător pentru celebritățile de la Survivor, care i-au condus pe războinici cu scorul de 5-2. Cu toate astea, echipa albastră a câștigat din nou meciul, acest fapt conducând la certuri și reproșuri în echipa adversă. Se pare că strategia războinicilor funcționează.

Simona Hapciuc a avut o ceartă monstru cu Jador, în urma căreia a declarat că vrea să plece acasă, pentru că nu mai suportă felul lui Jador de a aborda lucrurile. Artistul a jugnit-o pe actriță în ultimul hal, iar aceasta din urmă a cedat.

Simona Hapciuc: Ți se pare că ascultă de cineva? Am încercat să vorbesc cu el și mi-a zis: mai lasă-mă-n p… în pace, n-am chef de tine. Eu nu mai pot. Pe mine, el (n.r.: Jador), mă demoralizează complet. Eu vreau să plec acasă din cauza lui. Îmi ia toată energia din mine și dă cu mine de pământ. Mă jur.

Jador: Oarecum mă cert cu războinicii. Dar nu mă cert. Așa sunt eu mai competitiv. Nu îmi place să pierd.

Scandal la Survivor România, după ce Jador și Moroșanu au sărit la bătaie

Duminică a fost difuzată a doua ediție a emisiunii concurs Survivor România 2021. Cum era de așteptat, reality-show-ul a fost presărată cu nervi, lovituri și accidentări. Mai mult, a izbucnit și un prim conflict între „faimoși” și „războinici”, care cu siguranță va continua și în edițiile următoare.

În ediția difuzată duminică a Survivor România, Cătălin Moroșanu a fost plin de nervi. Acesta s-a enervat după proba disputată cu unul dintre „războinici”. După cum era de așteptat, a apărut și o primă dispută între concurenţi. Încă din a doua probla, Jador şi Moroşanu au fost foarte deranjaţi de atitudinea „războinicilor”.

Astfel, Jador, Moroşanu. de la „faimoși”, şi Starlin, concurentul din echipa „războinicilor”, s-au luat la harță. Cei trei au început să se certe după confruntarea pe traseu dintre Morşanu şi Starlin. Punctul a fost câştigat la limită de „războinic”, ceea ce l-a ofticat pe Cătălin Moroşanu.

Mai mult, Jador a încercat să îl felicite pe Starlin, iar acesta a făcut un gest de aroganţă. Nervos, Jador i-a declarat război coechipierului din echipa rivală.

„Ne batem noi doi? Şi ştii ce îţi fac? O să plângi doi ani după aia”, i-a spus Jador lui Starlin.

Nervii au atins cote maxime în episodul trei al competiţiei unde Simona Hapciuc a declarat că vrea să părăsească Survivor România din cauza lui Jador.

În acest an reality showul are şi un nou prezentator.

Adauga un comentariu