Cancan

Simona Nae a devenit mamă pentru prima oară. De ce artista a ascuns faptul că este însărcinată

Publicat: 16 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Nae a devenit mamă pentru prima oară. De ce artista a ascuns faptul că este însărcinată
Îndrăgita artistă Simona Nae are o căsnicie frumoasă, iar de când a devenit mamă este mai fericită ca oricând alături de soțul ei.

Îndrăgita artistă Simona Nae a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a fost extrem de discretă și nu a dezvăluit că va avea un copil. Dicolo de celebritate și de succesul pe plan artistic, frumoasa cântăreață a vorbit de puține ori despre provocările din viața de familie sau despre căsnicia sa. Iată de ce artista a ascuns faptul că este însărcinată.

Simona Nae se bucură de rolul de mamă pentru prima oară

Una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul auhoton, Simona Nae, a devenit mamă pentru prima oară. Artista a născut recent, dar și-a ținut ascunsă sarcina, spre surprinderea tuturor.

De aproape șase luni aceasta se bucură din plin de rolul de mămică și radiază de fericire. Vedeta a mărturisit că s-a retras din lumina reflectoarelor în perioada sarcinii pentru a se liniști și a se dedica în totalitate vieții de familie.

„Eu, în general nu îmi prea dezvălui viața mea intimă, privată și am preferat să stau relaxată, să mă concentrez asupra sarcinii. Am așteptat momentul oportun să mă liniștesc și să fie totul în regulă. (…) Eu am vrut să nasc natural, dar așa au descurs lucrurile și a trebuit să aleg cezariana în ultimă instanță. Pe copil îl cheamă Chris Nicholas. În primul rând, i-am pus acest nume pentru că s-a născut în preajma Sfântului Nicolae și am vrut să aibă nume de sfânt, iar Chris pentru că urma perioada Crăciunului.”, a mărturisit cântăreața.

De când a devenit mamă, Simona Nae se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, Bogdan Topciu. O altă vedetă care se bucură din plin de viața de familie este Bella Santiago. Aceasta are o fetiță dintr-o relație anterioară, însă își dorește un copil și cu actualul soț de care este tare mândră. Și frumoasa Dana Rogoz este o mămică fericită. Actrița și soțul ei se bucură de rolul de părinți, iar artista nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze sexy. Dana Rogoz arată spectaculos și se menține în formă.

De ce artista nu a dorit să se afle că este însărcinată

La câteva luni după ce a născut un băiețel superb, Simona Nae a dezvăluit de ce a ascuns faptul că este însărcinată. Cântăreața a mărturisit că nu a avut probleme pe perioada sarcinii, dar și-a dorit să fie extrem de discretă.

„Mi-am dorit mai mult să stau liniștită atât pentru mine cât și pentru bebe. Nu am vrut să mediatizez foarte mult sarcina. Am reușit să țin secret. (…)

Nu am avut perioade dificile în sarcină. Puțină greață, la început, în rest a fost bine. Nu am avut pofte foarte exagerate însă am mâncat destul de multă ciocolată și dulciuri. Singura poftă mai atipică pe care am avut-o a fost pentru fructe de mare, ceea ce eu nu obișnuiesc să mănânc foarte des, pentru că nu îmi plac foarte mult, însă în sarcină am avut poftă.”, a precizat cântăreața.

Simona Nae are o căsnicie longevivă cu Bogdan Topciu, iar de când au devenit părinți, aceștia radiază de fericire. Artista s-a căsătorit în anul 2014 cu bărbatul care i-a cucerit definitiv inima, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Îndrăgita artistă Simona Nae are o căsnicie frumoasă, iar de când a devenit mamă este mai fericită ca oricând alături de soțul ei. Vedeta se bucură de succes în muzică și este extrem de apreciată de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu