Din lumea filmului

Singura imagine cu sotia lui Florin Calinescu. Ana Maria a murit chiar de ziua ei. Era de o frumusete rara – FOTO

Publicat: 15 iun. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Singura imagine cu sotia lui Florin Calinescu. Ana Maria a murit chiar de ziua ei. Era de o frumusete rara - FOTO
3

Oare cum mai are Florin Calinescu puterea sa zambeasca? Celebrul actor si om de televiziune, noul jurat de la „Romanii au talent”, este un barbat greu incercat de soarta!
Ana-Maria Calinescu, sotia lui, a murit in martie 2005 la spitalul universitar din Bucuresti. Femeia s-a luptat cu o boala necrutatoare – cancer la gat. Mama celor doi copii ai lui Calinescu, fosta actrita la Teatrul Mic pana in 1996, a murit in ziua in care trebuia sa implineasca 47 de ani si 27 de ani de casnicie. Pe langa moartea sotiei, cinci ani mai tarziu, Florin Calinescu si-a pierdut ambii parinti.

Vezi si Ce a scris Florin Calinescu pe mormantul fiului si sotiei lui! O sa ti se rupa sufletul

Actrita a jucat, impreuna cu sotul sau, la Teatrul Mic din 1986 pana in 1996 cand i-a fost depistat cancerul la gat. Ulterior, Volina, mama actorului, a murit in Saptamana Mare a Pastelui, la fel ca si sotia lui, de cancer. Dupa doua luni de la moartea mamei, tatal sau, Ion Calinescu a incetat din viata la 81 de ani, rapus tot de cancer.

Dupa toate acestea, in 2012, Florin si-a pierdut si unul dintre fii! Si asta dupa ce in anii 80, actorul asi pierdea o fetati, in varsta de doar 5 luni!
Fosta sotie a lui Florin Calinescu, Ana Maria, s-a nascut pe 28 februarie 1958 si a murit exact 47 de ani mai tarziu, la spital, dupa o lupta lunga cu un nemilos cancer la gat. In acea zi, actrita isi aniversa, pe langa ziua de nastere, si implinirea a 27 de ani de casnicie alaturi de cunoscutul artist si om de televiziune, scrie evz.ro. Ana Maria a jucat impreuna cu sotul sau, pe scena Teatrului Mic, din 1986 pana in 1996, cand i-a fost depistata boala.

Adauga un comentariu