National

Sinucidere în județul Neamț. Un tânăr de 23 ani a murit după ce s-a aruncat în fața trenului

Publicat: 25 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sinucidere în județul Neamț. Un tânăr de 23 ani a murit după ce s-a aruncat în fața trenului
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit după ce s-ar fi aruncat în faţa unui tren, în localitatea Horia din judeţul Neamţ, în noaptea de joi spre vineri.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, tânărul a venit cu autoturismul până în zona unde s-a produs tragedia, a parcat maşina în zona unei societăţi comerciale aflate în apropierea căii ferate şi apoi a sărit în faţa trenului, informează Agerpres.

„În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul Interegio, care circula pe ruta Bucureşti – Suceava Nord, ar fi surprins şi accidentat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Trifeşti, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor. Din nefericire, echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul tânărului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Circulaţia feroviară a fost blocată în zonă circa 45 de minute.

Niciun pasager din tren nu a fost rănit.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Un alt tânăr a murit după ce a fost lovit de tren

Vă aducem aminte că un alt tânăr de 30 de ani a decedat, după ce a fost lovit de garnitura care circula pe ruta Cluj-Napoca- Oradea.

La locul producerii accidentului s-a deplasat de urgență un echipaj medical, însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 30 de ani. Acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar echipajul medical a declarat decesul acestuia.

Potrivit InfoHuedin, tânărul făcea parte dintr-o familie modestă, iar tatăl său murise recent și tânărul a rămas singur. Anchetatorii încearcă să stabilească dacă a fost vorba de o sinucidere sau de un accident nefericit.

„În jurul orei 19:30, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la ieșirea din localitatea Huedin, o persoană a fost accidentată de tren. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că pe relația Cluj-Napoca-Oradea, un bărbat de 30 de ani din orașul Huedin a fost accidentat mortal de tren. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările producerii evenimentului”, a declarat potrivit sursei citate Andreea Vișan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj-Napoca.

Adauga un comentariu