Local

Sinucidere la Iaşi! Un pacient a murit după ce s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Pneumoftiziologie – EXCLUSIV FOTO, UPDATE

Publicat: 07 iun. 2023
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Sinucidere la Iaşi Un pacient a murit după ce s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Pneumoftiziologie - EXCLUSIV FOTO UPDATE
Sinucidere în municipiul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un incident nefericit la Iași! Un pacient, în vârstă de 70 de ani, a decis să-şi pună capăt zilelor şi s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Pneumoftiziologie.

UPDATE: Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Reprezentanții unității medicale au avut prima reacție după înregistrarea evenimentului nefericit.

„Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi va pune la dispoziţie informaţii pe care le deţine în acest moment despre incidentul nefericit petrecut astăzi, 7 iunie 2023. Pacientul F.G., în vârstă de 70 de ani din Iaşi, a ajuns în spitalul nostru ieri, 6 iunie 2023, în jurul orei 00.05, trimis de serviciul de urgente al Spitalului Sf. Spiridon pentru sângerare la nivelul cailor aeriene superioare, în vederea stabilizării acestuia şi a stabilirii unei conduite terapeutice ulterioare. Pacientul suferea de cancer pulmonar în stadiu terminal, cu multiple metastaze şi traheostomă paliativă. Deşi pe fondul problemelor de sănătate, pacientul comunica cu dificultate, acesta a fost preluat de echipa de gardă şi s-a instituit imediat tratament de urgenţă hemostatic şi simptomatic. Din păcate, din considerente strict personale, pe care acestea nu le-a comunicat echipei medicale şi nici colegului de salon sau familiei, pacientul a recurs la un gest extrem, aruncându-se de la etajul 4 al spitalului din salonul unde acesta era internat.

Echipa de Terapie Intensivă a unităţii a intervenit imediat, dar în ciuda eforturilor depuse de către această, pacientul nu a mai putut fi resuscitat
În acest moment, conducerea unităţii a declanşat o anchetă intern în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a întâmplat acest incident nefericit”, au transmis reprezentanții Spitalului de Pneumoftiziologie Iași.

Știre inițială

Din nefericire, bărbatul a murit.

Nu se cunoaşte motivul pentru care ieşeanul a recurs la un asemenea gest.

Revenim cu detalii!

Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară, puteţi contacta un specialist de la Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului, la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin email la [email protected].

Comentarii
  • Nesimțiților! Niciodată nu v-ați făcut datoria! Ați lăsat bolnavii de izbeliște! Nu ii trimiteți la analize ca să faceți economii! Sunt curioasa Doamna dr Grămadă mai este? Ea mi-a omorât soțul indirect! Sa iei analize ce trebuiau luate în sala sterila în camera asist, iată asta e greșeală! Dar se grăbea ca trebuia sa plece în Belgia!

  • In Romania daca ai cancer si doctorii decid ca nu se merita sa isi mai bata capul cu tine ca oricum mori te trimit acasa sa mori in chinuri…saracul om nu a mai rezistat durerilor….Nu avem spitale paleative de stat, atat conteaza suferinta oamenilor pentru guvernanti!Nu mai zic de spitale pentru arsi etc…

  • in spitalu ala daca nu dai spaga te lasa sa mori cu zile ,de 30 de ani e asa incontinuu ,mor oamenii cu zile ..pe batrani ii lasa murdari si ii paseaza intre spitale pana mor ,doctorite facute la apelu de seara .

Adauga un comentariu