Cancan ultimă oră

Situație complicată în familia lui Pepe! Nepoata, copil cu un bărbat celebru care este implicat într-o altă relație

Publicat: 15 iun. 2021

O poveste complicată începe să aibă urmări destul de grave. Protagonistul principal este Marinică de la Foișor care a devenit tătic în timpul relației cu Anamaria Preda, însă mama copilului este o altă femeie, mai exact nepoata lui Pepe.

Un triunghi amoros din muzica populară a ieșit la iveală. Marian Lupu a avut o relație, până de curând, cu Anamaria Preda. Cei doi au locuit împreună și totul părea că merge bine. Doar că în timpul relației, bărbatul a fost anunțat de fosta iubită, Loredana, că va devenit tătic.

Inițial Marian Lupu nu a primit prea bine vestea, mai ales că intervenea în relația cu Anamaria Preda. Însă, după ce fetița lui s-a născut, cântărețul și-a recalculat traseul și a acceptat-o pe cea mică, chiar a și recunoscut-o în acte. Însă problemele au început să apară abia acum. Se pare că nepoata lui Pepe nu îl lasă pe Marian Lupu să își vadă fetița, potrivit starpopular.ro.

Marian Lupu, situație complicată

În prezent, Marian Lupu și Anamaria Preda s-au despărțit, iar sigurul punct de interes pentru artist pare să fie acum copilul lui. Acesta a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și sper că în curând să își poată vedea fetița și să se bucure de compania acesteia.

„Dumnezeu mi-a trimis un dar ceresc! În ciuda gândurilor, principiilor, trăirilor, El m-a schimbat! Dacă oamenii ar fi fost perfecți, nu am fi cunoscut “greșeala” niciodată! Tot ce ne e scris în destin, se întâmplă! Așadar, toată iubirea din mine, nu a așteptat întâmplător. Dumnezeu a păstrat-o ani de zile, pentru tine! Și știu că prin tine viața mea s-a schimbat! Mă bucur ca un copil mic, când te privesc. Văd atâta asemănare întrucât cred ca Dumnezeu a făcut asta special!

Azi împlinești 9 luni și puține zile când eu te-am putut vedea! E o situație atât de complicată încât mă las în voia lui Dumnezeu să le rezolve și știu! Simt! Că intr-o bună zi, mă vei iubi și tu așa cum te iubesc eu pe tine! Intr-o normalitate aș fi spus că meseria mă ține departe de tine și nu sunt prezent când tu împlinești luni/ani! Dar se pare că alți oameni hotărăsc pentru tine, acum ca ești mică!

Nu caut eu să fac dreptatea, dreptatea e la Dumnezeu! Nu scriu ca mă interesează să vadă unii! Scriu pentru ca ești bucuria vieți mele, pentru ca te iubesc și pentru că sunt mândru de tine, copil frumos! Te iubesc!”, a scris Marian Lupu pe contul lui de socializare

Adauga un comentariu