Sport

Situație incredibilă la Dinamo. Ionuț Negoiță nu vrea să-l lase pe Florin Prunea în cantonament

Publicat: 10 ian. 2020

Managerul general al clubului Dinamo, Florin Prunea, nu știe în acest moment dacă va pleca sau nu în cantonamentul din Spania. Oficialul „câinilor” spune că indiferent de ce se va întâmpla, nu va pleca de la echipă. Conform Gazetei Sporturilor, Florin Prunea și Ionel Dănciulescu ar urma să rateze cantonamentul, la comanda lui Negoiță.
Florin Prunea a recunoscut că nu se simte foarte confortabil la Dinamo, mai ales că Negoiță l-ar putea tăia de pe lista de cantonament, dar fostul portar merge înainte:

„Marginalizare nu văd de ce să fie, cât timp suntem la treabă în fiecare zi. Am citit și eu despre plecarea în cantonament, nu știam de o asemenea variantă. Să vedem dacă e și adevărat. Nu mă simt deloc confortabil în momentul ăsta. La noi, astea sunt trecătoare.
Important este ca atmosfera să fie propice pentru băieți. Băieții se pregătesc foarte bine, este o perioadă grea și pentru ei, cu două antrenamente pe zi”, a spus Prunea.

Prunea nu a vorbit cu Negoiță sau Bălănescu în acest an:

„Înainte de Sărbători am vorbit ultima oară cu Ionuț Negoiță. Nici înainte nu vorbeam prea mult. Dânsul e la curent cu toate problemele de aici. Când vrea să afle ceva, ne sună și îi spunem. Acum e perioada de pregătire. Nu am vorbit cu el zilele astea (n.r.- întrebat dacă a discutat cu Bălănescu)”.

Managerul general al lui Dinamo a vorbit și despre situația sa și a lui Uhrin:

„Am vorbit cu Dușan, nu este nimic de la Craiova. Eu nu am luat niciodată în calcul să plec de la Dinamo. Ce clauză? Nu știu de unde apar minciunile astea despre contractul meu. N-am nicio clauză de reziliere, nu există așa ceva. Oricum, am întâlnit niște lucruri la Dinamo la care nu m-aș fi gândit niciodată. Am crescut la acest club și, din păcate, nu mai e acel Dinamo al nostru”, a încheiat Uhrin.

Dinamo pleacă pe 13 ianuarie în cantonament

Dinamo se va deplasa tot în Spania, la Benahavis pentru cantonamentul din această iarnă. Baza de pregătire a dinamoviștilor este la aproximativ 22 de kilometri de Marbella. Krasnodar este cel mai „sonor” nume de pe lista echipelor cu care „câinii’ vor juca în perioada de pregătire.

Dinamo – Dynamo Dresda (Germania)
Dinamo – Bochum (Germania)
Dinamo – Osijek (Croația)
Dinamo – Krasnodar (Rusia)

Dinamo, la un pas de un nou play-out

Dinamo a pierdut ultimul meci al anului calendaristic, de la Botoșani, scor 1-0. Alexandru Cîmpanu a înscris unicul gol al partidei, în minutul 90, și a diminuat șansele „câinilor” pentru un loc de play-off la finalul sezonului regular.
„Câinii” au nevoie de o minune pentru a se clasa în primele șase echipe ale campionatului. Aceștia au 28 de puncte și sunt la cinci puncte de Gaz Metan, ocupanta ultimului loc de play-off, care va încheia anul calendaristic acasă, cu Viitorulloading...

Adauga un comentariu