Sport

Situație ingrată la Dinamo: Dușan Uhrin nici nu știe cui îi poate cere „socoteală”! „Nu cunosc cine e șeful. N-avem jucători”

Publicat: 16 iun. 2021
Dusan Uhrin
La reunirea Dinamo, Dușan Uhrin a precizat că este nemulțumit de situația de la club și ar dori să discute cu conducerea, însă nu știe cine este "șeful".

Dinamo a avut programată marți reunirea, la care antrenorul Dușan Uhrin a avut la dispoziție 23 de jucători, dintre care șapte veniți de la echipa a doua.
La reunire, antrenorul principal Dușan Uhrin a recunoscut că este nemulțumit de situația de la club și ar dori să discute cu conducerea, însă nu știe cine e „șeful”.

„Oamenii care muncesc aici, la club, trebuie și ei plătiți. Pentru mine e important cine vine la Dinamo, e important să facem o echipă bună. Competiția va fi grea, au promovat echipe bune, va fi greu să ajungem în primele șase.
Nu sunt încântat de situație, dar va trebui să vorbesc cu niște șefi și să-mi spună și mie cum stau lucrurile exact, dar nu cunosc cine e șeful. Nu e normal. Voi vorbi cu cei care mi-au recomandat să vin aici”, a declarat Dușan Uhrin, la reunirea lui Dinamo.

De asemenea, antrenorul ceh a vorbit și despre situația lotului de la Dinamo, recunoscut că la reunire s-a întâlnit prima dată cu mai mulți jucători.

„Nu cred că putem ajunge în play-off cu lotul ăsta. Pentru anumite poziții nici nu avem jucători, avem doar tineri pe care nici nu-i cunosc”, a recunoscut Dușan Uhrin.

Lotul prezentat la reunirea lui Dinamo

La reunirea de la Dinamo au lipsit Diego Fabbrini, Janusz Gol, cel care a anunțat deja conducerea că nu va reveni în România, Deian Sorescu, Ricardo Grigore, care au primit „liber” pentru că au participat la acțiunile primei reprezentative, respectiv echipei olimpice a României, Steliano Filip și Ionuț Șerban aflați în recuperarea de după accidentări.

Jucătorii prezenți la reunirea lui Dinamo:

Portari – Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu
Fundași – Constantin Nica, Ante Puljic, Florin Bejan, Andrei Radu, Marco Ehmann, Deniz Giafer
Mijlocași – Paul Anton, Alexandru Răuță, Vlad Achim, Giani Crețu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Antonio Bordușanu, Dragoș Penescu, Andrei Florescu
Atacanți – Adam Nemec, Robert Moldoveanu, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu, Cătălin Măgureanu
Formația alb-roșie se va antrena la Săftica până pe 20 iunie, urmând ca în perioada 21-28 iunie să efectueze un stagiu de pregătire centralizată în Turcia, la Bolu, în cadrul căruia este programat și un meci amical împotriva echipei Galatasaray Istanbul (27 iunie)

Adauga un comentariu