National

Sloganul inventat de Mircea Badea pentru campania de vaccinare, în cazul în care vor fi implicați maneliștii: „Tatuează-te anti-COVID”

Publicat: 29 apr. 2021
Mircea Badea ăn cămașă albă
Mircea Badea, om de televiziune

Mircea Badea a decis să contribuie la campania de vaccinare anti-COVID-19 în desfășurare în România și a inventat un slogan amuzant, în cazul în care cei mai populari cântăreți de manele vor fi implicați.

Joi seara, 29 aprilie, Mircea Badea a declarat la Antena 3 că vrea să își aducă aportul în campania de imunizare și a creat sloganul „Tatuează-te anti-COVID”, pentru situația în care maneliștii se vor implica. Ideea realizatorului emisiunii „În gura presei” a venit în contextul în care campania de vaccinare se află într-un oarecare impas, deoarece tot mai puține persoane vor să se imunizeze.

„Dacă mi se permite o sugestie, aș vrea să contribui și eu, să nu par un nesimțit care nu se implică în acest demers public absolut extraordinar. Am văzut că una dintre formulările cele mai vehiculate cu privire la vaccinare este ‘te înțepi’.

Este și o formulare intens promovată de doamna Dana Budeanu: ‘se duce ăla să se înțepe, s-a înțepat’, e cu înțepătura. Dar, văzând că mulți dintre artiștii de manele, și nu numai, sunt cu tatuaje, au tatuaje, înseamnă că nu le este frică de ac.

Ai parte de multe ace (ca să-ți faci un tatuaj, n.r.) și atunci aș promova cumva ‘Tatuează-te anti-COVID’. Cât de tare e asta. Dar, problema este la tatuajul anti-COVID că el nu este un tatuaj permanent, deci va fi sezonier. Ați înțeles cât de tare e?”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Valeriu Gheorghiță, despre implicarea manliștilor în campania de vaccinare: „Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit”

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, are în vedere susținerea campaniei de vaccinare anti-COVID-19 de către maneliști. Acesta este de părere că exemplul dat de persoana vaccinată este extrem de important pentru comunitatea din care face parte.

Întrebat dacă ar implica maneliștii în campania de vaccinare, președintele CNCAV a transmis, în cadrul unei conferințe de presă, că s-a gândit la acest aspect, pentru că orice persoană care aduce un plus în privința vaccinării trebuie luată în calcul.

„Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ceea ce privește vaccinarea poate să își găsească locul în acest demers de comunicare și de activități pro-vaccinare”, a spus dr. Valeriu Gheorghiță.

Dr. Valeriu Gheorghiță: „Cu toții ne dorim să scăpăm de restricții, să revenim la viața normală”

Medicul militar consideră că nicio persoană nu trebuie să aștepte o hotărâre de la nivel central pentru ca un cetățean să susțină campania de vaccinare.

„Acest lucru se poate face individual, se poate face sub mai multe forme și nu cred că trebuie să existe un cadru organizat la nivel central. Cred că fiecare în comunitatea sa poate să susțină acest demers de vaccinare, ținând cont de faptul că ne dorim, până la urmă, cu toții același lucru și anume revenirea la normalitate, limitarea consecințelor negative ale pandemiei. Eu nu cred că este o persoană care este mulțumită cu existența acestei pandemii și cu atâtea restricții de luni de zile.

Cu toții ne dorim să scăpăm de restricții, să revenim la viața normală, cu toții suntem obosiți și de aceea demersul acesta de comunicare trebuie să fie luat ori de câte ori o persoană consideră că poate să facă acest lucru și nu trebuie să ne uităm doar la persoane care se bucură de o popularitate crescută, însăși persoana care este vaccinată reprezintă un exemplu pentru cei din jurul lui și puterea exemplului este importantă”, a mai spus Gheorghiță.

Adauga un comentariu