Actualitate

Soacra Iulianei, mama din Timișoara care s-a aruncat în gol cu cei doi copii, rupe tăcerea: ,,Nu știa nimeni că ea a fost la spital”

Publicat: 14 mai 2022
Iulia B., în vârstă de 33 de ani, s-a sinucis pe 3 mai 2022, cu cei doi copii ai săi

Soacra sinucigașei din Timișoara a dezvăluit că nora sa mersese pe ascuns la spitalul de psihiatrie. Bunica celor doi copii a spus că se teme pentru viața sa pentru că nebunia Iuliei a fost cauzată de cineva.

Mama bărbatului cu care Iulia trebuia să se recăsătorească a mărturisit faptul că nimeni nu a știut că sinucigașa din Timișoara fusese internată la psihiatrie. Familia cunoștea doar faptul că a cerut ajutorul unui medic psihiatru și că face psihoterapie.

„Nu știa nimeni că ea a fost la spital, nu știa nimeni de aceste probleme ale ei. Bănuiesc că știa doar cine a preluat-o la ieșirea din spital. Ea nu ar fi făcut niciodată această nebunie, dacă nu i-ar fi declanșat-o cineva sau poate nu a fost tratată corespunzător. Ea a cerut singură ajutor specializat”, a spus soacra Iuliei.

Soacra Iuliei, dezvăluiri cutremurătoare: „Putem să fim și noi în pericol”

Fosta soacră a Iuliei s-a deschis în fața publicului și a mărturisit că se teme pentru viața sa și a familiei sale. Femeia consideră că sinucigașa din Timișoara a fost împinsă de cineva spre acest gest extrem. Suspectul să principal este chiar bărbatul care a sunat-o pe mama celor doi copii, înainte să se arunce de pe blocul cu zece etaje.

„Vrem să știm și noi cu cine a vorbit ultima dată Iuliana la telefon, cât de gravă era boala? Sunt multe întrebări (…)Eu nu am fost audiată. Vrem să știm ce a declanșat această nebunie, cineva a amenințat-o? Că putem să fim și noi în pericol, și familia ei”, a spus soacra Iuliei.
Comentarii
Adauga un comentariu