National

Soacra Iuliei, mama din Timișoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, nu știa că femeia are probleme psihice

Publicat: 17 mai 2022
Iulia, mama din Timișoara
Soacra mamei din Timișoara, care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, nu știa că Iulia are probleme psihice

Soacra mamei din Timișoara, nu știa că Iulia are probleme psihice. Aceasta a fost uimită în momentul în care a aflat că aceasta a fost internată la Psihiatrie și consideră că nu a fost tratată corespunzător din moment ce peste câteva zile de la externare și-a luat viața.

Soacra mamei din Timișoara susține că nu știa nimeni de problemele psihice ale Iuliei, în afară de mama ei, și crede că tânăra de 33 de ani nu ar fi fost niciodată în stare să-și ia viața ei și a celor doi copii dacă ar fi fost tratată corespunzător în spital.

Soacra mamei care s-a aruncat cu copiii de pe bloc nu știa că Iulia are probleme psihice

Recent, s-a aflat că înainte cu doar câteva zile, Iulia fusese externată dintr-un spital de psihiatrie, acolo unde aceasta a avut nevoie de un medic specialist pentru problemele pe care le avea.

Soacra acesteia a transmis că vrea să știe cine a vorbit ultima dată Iuliana la telefon și cât de gravă era boala. Aceasta susține că nu știa nimeni că ea a fost la spital și nici că ar fi avut probleme.

„Vrem să știm și noi cu cine a vorbit ultima dată Iuliana la telefon, cât de gravă era boala? Sunt multe întrebări. Nu știa nimeni că ea a fost la spital, nu știa nimeni de aceste probleme ale ei. Bănuiesc că știa doar cine a preluat-o la ieșirea din spital. Eu nu am fost audiată. Vrem să știm ce a declanșat această nebunie, cineva a amenințat-o? Că putem să fim și noi în pericol, și familia ei”, a spus soacra ei la Antena 3.

Femeia crede că Iulia nu a fost tratată bine în spital

Soacra Iuliei mărturisește că probabil tânăra mamă nu a fost nici tratată corespunzător în spital, având în vedere că a părăsit unitatea medicală foarte repede.

„Ea nu ar fi făcut niciodată această nebunie, dacă nu i-ar fi declanșat-o cineva sau poate nu a fost tratată corespunzător. Ea a cerut singură ajutor specializat. Prima dată a fost internată două zile. Nu știu dacă e suficient pentru ce probleme a avut. Nu știu cine a preluat-o, cine trebuia să aibă grijă de ea după. Nu știu dacă e posibil ca după acest diagnostic sa măi fie lăsată cu cei doi copii”, a mai zis soacra Iuliei, Erzsebet Darcz.
Adauga un comentariu