Dragoste

Soapte care incita in pat

Publicat: 29 nov. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soapte care incita in pat
6

Barbatii adora vorbele murdare in pat, un schimb de replici indecente cu partenera, sau în timpul preludiului, ca sa se încinga atmosfera, ori în timpul actului sexual, ca sa fie mai condimentat. O partida de sex poate fi mult mai erotica daca are si sonor!

1. Acum
Cel mai sexy cuvânt, care declanseaza o furtuna de pasiune în orice barbat, este cuvântul „ACUM!”. Indiferent în ce forma îl folosesti, „Te doresc acum!”,  „Hai sa facem sex acum!”, el are efectul scontat pentru ca îi arata iubitului tau ca esti suficient de încrezatoare încât sa iei initiativa. E ca si cum îi dai un ordin, iar el trebuie sa fie gata de actiune. Acest cuvânt îl surprinde si îi trezeste instinctele sexuale pe loc.

2. Vreau
Ce n-ar da orice barbat sa-si auda iubita zicând verbul acesta în fel si fel de combinatii: „Te vreau!”, „Vreau sa ma atingi.”, „Vreau sa-ti sarut fiecare particica a corpului”?

În general, barbatii se plâng ca fac sex pe întuneric, si la propriu si la figurat. Adica nu-i spui ce vrei în pat, nu-i povestesti fanteziile tale, ce fel de stimulari te aduc la orgasm… Preferi sa-l lasi sa ghiceasca. Ori ti-e jena sa-i spui direct ce vrei, ori crezi ca iubitul tau îti poate citi gândurile… Adevarul e ca multi barbati si-ar dori sa stie direct de la sursa ce anume ar putea face ca sa-si satisfaca partenera.

3. Aici
Barbatii au nevoie de coordonate exacte, asa ca un îndemn clar, precum „Aici!” îl va impulsiona pe iubitul tau sa faca cum îi spui tu. Este foarte usor sa-i duci mâna catre zonele tale erogene si sa rostesti acest cuvânt ca pe o confirmare a placerii tale.
Un alt mod de a-l incita este sa-i soptesti „Aici…” când va aflati într-un loc public, dar mai ferit. Va întelege imediat despre ce e vorba.

4. Oral
Delicios pentru barbati e sa auda orice expresie cu tenta orala în pat! Îl inciti în timp record daca asociezi într-o propozitie penisul lui cu unele cuvinte, precum: „Buze”, „Gura”, „Limba”… Cât despre actiuni, te las sa ti le imaginezi singura.

5. Ia-ma!

Când sunteti singuri acasa, iar tie îti vine cheful de nebunii, ce-ar fi sa-i faci iubitului tau o invitatie cât se poate de directa? Multi barbatii sunt nemultumiti de faptul ca doar ei propun iubitei o partida de sex. Iar daca se lovesc destul de des de refuzuri, „atacul” devine din ce în ce mai dificil. Cu alte cuvinte, i-ai usura mult munca, daca, ocazional, i-ai propune tu sa faceti sex. Asa ca îndeamna-l sa te ia pe sus, fara rusine!

6. Tare

Fa apel la potenta unui barbat daca vrei sa-l flatezi si sa-l inciti în egala masura. Complimenteaza-l pe iubitul tau folosind cuvântul „tare” în diverse formulari. Desigur, complimentul care implica penisul lui este cel mai fierbinte pentru egoul lui!

Iar în timpul sexului rosteste acest cuvânt daca vrei sa-ti impulsionezi iubitul sa aiba o prestatie de nota 10!

7. Adanc

Acest cuvânt are o încarcatura erotica aparte, deoarece barbatii tânjesc sa ajunga exact în locul de unde au plecat… Invitându-l sa intre cât mai „adânc”, îl atingi în cel mai sensibil punct. Instinctiv va cauta sa se contopeasca cu tine, iar îndemnul tau îi permite sa-si descatuseze pasiunea.

Adauga un comentariu