Prima pagină » National » Sociologul Marius Pieleanu, PMP are șansa de a intra în Parlament la viitoarele alegeri parlamentare

Sociologul Marius Pieleanu, PMP are șansa de a intra în Parlament la viitoarele alegeri parlamentare

12 sept. 2022, 20:30,
BZI.ro, în National

Sociologul Marius Pieleanu este de părere că PMP are șansa de a intra în Parlament la viitoarele alegeri parlamentare, după eșecul la limită din 2020.

„Dacă lucrurile vor fi așa cum se văd în sondaje, s-ar putea să avem în 2024 în noul Parlament, o puzderie de partide de 5, 6, 7%, cele care fac pragul. PMP va intra în Parlament. Sunt sigur! PMP, în opinia mea, a intrat în Parlament și la ultimele alegeri parlamentare din motive care îmi scapă, nu s-a vrut să li se dea încă câteva mii de voturi… Avem partidul lui Orban, Forța Dreptei, care acum e nesemnificativ, are două procente, el poate aduna foarte mulți liberali nemulțumiți de prestația conducerii actuale a partidului”, arată analiza sociologului, potrivit evz.ro

În schimb, președintele PMP Iași Petru Movilă a declarat că nici până acum Klaus Iohannis și AEP nu a explicat ce s-a întâmplat cu zecile se mii de voturi ale PMP din Diaspora.

„Este adevărat că PMP a intrat în parlament, dar au fost zeci de mii de voturi furate. PMP este al treilea partid din România și trebuia sa între în parlament. Nici până acum, președintele Klaus Iohannis și AEP nu au spus românilor din diaspora ce s-a întâmplat cu zecile de mii de voturi din Diaspora”, susține președintele PMP Iași Petru Movilă.

 

Comentarii
  • Și uite așa Puleanu bagă iarăși securiștii și Informatorii in parlament. Filiera lui Mohilă e plină de informatori și securiști . Jaleeeee dacă javrele informatoare mai intră în parlament !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *