Actualitate

Şofer băut, fără permis şi cu un copil în maşină, oprit de poliţişti cu focuri de armă la Curtea de Argeş

Publicat: 07 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Şofer băut fără permis şi cu un copil în maşină oprit de poliţişti cu focuri de armă la Curtea de Argeş
Un autoturism a intrat într-o țeavă de gaz în județul Iași

Un şofer băut care nu a avut niciodată permis de conducere şi care avea şi un copil în maşină a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Individul a fost oprit cu focuri de armă, după ce oamenii legii l-au urmărit prin oraş.

Incidentul a avut loc astăzi în Albeştii de Argeş, acolo unde poliţişti au vrut să-l oprească pe bărbat, în urma unui control de rutină.

Fără să bage în seamă semnalele agenților, individul care avea şi un copil în maşină a demarat în trombă spre oraşul Curtea de Argeş.

Imediat, poliţişti au instaurat un filtru, însă nici de această dată şoferul nu s-a lăsat oprit. Atunci agenţii au tras câteva focuri de armă în aer, după care alte câteva focuri în cauciucurile autoturismului.

Nemaiputând să înainteze, bărbatul a fost prins de oamenii legii. În maşină se mai aflau doi bărbaţi dar şi o femeie şi un copil.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, urmare cercetărilor a reieșit că individul nu a deţinut niciodată permis de conducere.

Acum el se află la audieri urmând a se stabili dacă se va lua o măsură preventivă împotriva sa.

Adauga un comentariu