National

Sondajele au confirmat! PMP este în creștere! Iată ce scor a obţinut la alegerile locale parţiale

Publicat: 28 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sondajele au confirmat PMP este în creștere Iată ce scor a obţinut la alegerile locale parţiale
PMP a trecut cu brio testul alegerilor locale parțiale obținând un scor bun

După eșecul de la Parlamentare, Partidul Mișcarea Populară pare să îşi revină. Sondajele din ultimele luni arată o creștere consistentă a intenţiei de vot iar PMP obţine, în sondaje peste 5%. Altfel spus, în afară de acest lucru, PMP a reuşit să treacă cu brio și un test real.

Partidul condus de Cristian Diaconescu a reuşit să obţină un scor pun la alegerile locale parţiale şi speră la o evoluţie din ce în ce mai bună.

PMP a reuşit să îşi reafirme poziţia de a treia forţă politică locală din România

În urma alegerilor locale parţiale de duminică, 27 iunie 2021, partidul lui Cristian Diaconescu a reuşit să obţină un scor de peste 5% şi să treacă pragul minimal. Există o tendinţă de creştere iar faptul că PMP a obţinut acest scor face că partidul să fie şi mai întărit:

”PMP a reușit să treacă pragul de 5% din votul acordat de români la alegerile locale parțiale și confirmă, încă o dată, tendința de creștere, la nivel de încredere, acordată formațiunii populare. Prin scorul obținut ( 5,49%), Partidul Mișcarea Populară a depășit chiar și unele partide parlamentare, demonstrând faptul că locul său este în băncile Legislativului.

Partidul nostru a demonstrat, la aceste alegeri, că este capabil să se mobilizeze și să câștige credit în fața dorințelor populației, în ciuda presiunilor și metodelor incorecte utilizate de unele partide, care folosesc instituțiile statului pentru a avea câștig de cauză.

PMP rămâne un partid atrăgător pentru electoratul românesc, ținând cont de oferta politică din cadrul programului ”România respectată” și care răspunde dorințelor alegătorilor, în fața marilor dezamăgiri trăite față de actuala putere.

Partidul Mișcarea Populară, ca formațiune de dreapta conservatoare, se impune, din ce în ce mai mult, pe scena politică, prin proiectele de țară pe care le propune să le implementeze, pe plan local și central.”

PMP cere fonduri pentru modernizarea infrastructurii de sănătate

Printre proiectele majore din PNRR, PMP a arătat că este nevoie de fonduri pentru modernizarea sistemului sanitar. Aceste aspecte au fost prezentate pe larg de Cristian Diaconescu.

„Fie că avem proiecte în PNRR, fie că suntem la frontiera UE, nu ne putem permite să fim dezorganizați în proiectele de infrastructură. Într-un moment în care întreaga lume privește cu foarte mare atenție către reacția participativă, adică reziliența sistemului sanitar, ce alte investiții ar putea fi spre interes din punct de vedere al decidentului politic? Reiterez aceste subiecte. Dacă din această perspectivă nu putem să ne gândim la modernizarea României, atunci cum o mai putem realiza?”, a mai spus Cristian Diaconescu, președintele PMP.

Cristian Diaconescu, liderul ales al PMP

După eșecul de la Parlamentare, PMP a avut alegeri în interior desemndându-l, prin vot, pe funția președinte pe Cristian Diaconescu. Altfel spus, europarlamentarul Eugen Tomac a făcut un pas în spate lăsându-l pe Diaconescu în fruntea formațiunii politice.

Întrebat recent despre ce rol mai are Traian Băsescu în PMP, Diaconescu a afirmat faptul că Băsescu poate avea orice rol pe care și-l dorește

Domnul Traian Băsescu este fondatorul acestui partid, deci va avea rolul pe care domnia să şi-l doreşte”.a menționat Cristian Diaconescu.

Adauga un comentariu